Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Nest siste finalist til Uteromsprisen er denne fine hagestuen til familien Baann Eftang.Utestue_1000image[1]Familien i Sandefjord bor på en naturtomt, med forholdsvis liten hage, men med store terasseplattinger langs med huset.
De ønsket seg en ekstra plass der hele familien kunne samles og forlenge sommeren og de fine kveldene. En utestue var derfor et ønske som stod høyt på listen. Et drøyt år senere sto denne fine utestuen klar!
de79b-uteplass Støp_1000Tone Mette og mannen satt seg ned og tegnet en utestue i samme stil som huset. Samme takvinkel, og mest mulig vindusflater slik at den skulle bli mest mulig luftig og romslig, selv om arealet var 15 kvm.
Stuen skulle bygges selv. Gode venner er en velsignelse og de hjalp selvfølgelig til.
JobbDe valgte å isolere utestuen slik at den kan brukes året rundt. Store vinduer skaper den luftige følelsenfamilien ønsket og lyser opp i skogen på kveldene.
Sofa_1000 NattFamilien i Sandefjord har skapt akkurat det det drømte om – en hyggelig samlingsplass både for familie og venner. Her er mobilfri sone – noe som er blitt tatt vel imot både av voksne og barn.
Utestuen som ble ferdig i høst har allerede blitt brukt til hyggelige middager med gode samtaler rundt bordet, og spillekvelder med barna. Du kan se mer til hvordan det er hjemme hos Tone Mette og barna på bloggen hennes Barebeppe eller på Instagram/bare_beppe.

HagestueJuryen liker spesielt at utestuen harmonerer med huset og lager en fin helhet i uterommet. Gangstiene og terrassen binder hovedhus og uterommet sammen på en fin måte og hagen fremstår gjennomtenkt og harmonisk.

Synes du hagestuen til Tone Mette og familien hennes i Sandefjord  bør vinne Uteromsprisen?
Fra 7.-14. April kan du stemme på Norges største hageblogg Moseplassen.
Presentasjon av vinneren og overrekkelse av premiesjekken på hele 50.000 kroner vil i år skje fra scenen på Hagemessen klokken 14.30 på fredag 17. April.

2 kommentarer til “Finalist nr. 6: Mobilfri sone i Sandefjord”

[…] Finalist nr. 6: Mobilfri sone i Sandefjord En utestue som forlenger både kvelden og sesongen og føyer seg pent inn på naturtomta. Se flere bilder og les om hvordan utestuen ble til […]

[…] Finalist nr. 6: Mobilfri sone i Sandefjord En utestue som forlenger både kvelden og sesongen og føyer seg pent inn på naturtomta. Se flere bilder og les om hvordan utestuen ble til […]

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format