Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Bomba_900Det var 3 svært ulike prosjekter juryen i år sendte videre til hovedfinalen i Åpen Klasse – og med så stor spennvidde er det ganske vanskelig å kun velge en vinner.
Men slik er kriteriene, og Inspirasjonsprisjuryen er heldigvis vant til å ta vanskelige avgjørelser.

Juryen lot seg begeistre av alle finaleprosjektene. Den flotte g-nøkkel-hyllen viser stor lekenhet og kreativitet. Både uteområdet i Tjenna barnehage og badebrygga viser godt håndverk i utforming og er bygget med  impregnert treverk på en spennende måte. Alle prosjektene har høy bruksverdi ,og alle prosjektene er til inspirasjon for andre. Årets vinner mener juryen er en skikkelig gladsak. Et stort dugnadsarbeid ligger bak og resultatet vil glede mange – både barn, ungdom og voksne, i flere år fremover.

Vinneren av Åpen Klasse 2014 er  BADEBRYGGA i Tryttjenn som en stor dugnadsgjeng i Vestbygda IL har bygget med impregnert treverk.
Grilling_900Solnedgang_900

Juryen lot seg imponere av dugnadsånden i Vestbygda Idrettslag og viljen til å tenke litt stort og annerledes.
Et anlegg som mange nærmiljø med tilsvarende vann vil kunne bruke til inspirasjon. Solid og kreativt med tårn, sklie, god sitteplass og lang-gang – en flytebrygge kan vel ikke bli bedre enn dette?

Dette prosjektet viser en flott materialbruk med impregnert treverk. Vi har fått inn brygger som søknad til Inspirasjonsprisen tidligere, men dette prosjektet skiller seg ut med tanke på alle bruksområdene og lekenheten i utformingen, kommenterer juryformann Tone Bente Bergene Holm.

Premien i Åpen klasse er 10.000 kroner og kriteriene i denne klassen er ganske åpne: Det viktigste er at det er TRE som er benyttet! Resten av kriteriene for Inspirasjonsprisen kan du lese her.
Vi takker for alle søknader og alt engasjement og gleder oss til å overrekke premien til  Vestbygda idrettslag og Espeland krets på Vegårdshei.
Vi tror vi skal vente til sommeren og følge med på værmeldingen slik at vi treffer på en dag det er liv på brygga! Vi lover å dele besøket med dere, selvfølgelig.
Kanskje vi bør utfordre juryformannen til en tur i sklia?

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format