Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


HageeldoradoIngen som har sett den flotte hagen til Jardar Andersen og familien på Kongsvinger vil tro at han for 5 år siden nesten ikke hadde snekret noe som helst.
I løpet av årene familien har jobbet med huset og uterommet har Jardar blitt kjempeflink, og vi er glad for at kona nominerte det flotte resultatet til Inspirasjonsprisens kategori; Uterom.
Grønnsakshage
I dag er hagen et grønt eldorado med rom for både aktivitet og avslapning.

Familien Andersen kjøpte huset på Kongsvinger i 2009. Da så hagen ut som en eneste stor grøftekant.
Jardar1_1000Garasjen, som er gravd inn i hagen, hadde ubehandlet betongtak uten sikring i fremkant, og paret bestemte seg for å sikre og forskjønne garasjen ved å bygge terrasse på taket.

Solnedgang på terrassenMonter Kongsvinger fikk de mye god hjelp, og det ble noen sene arbeidstimer på Jardar som snekret både terrasse og rekkverk i  impregnert trelast.
I tillegg laget paret en opphøyet kjøkkenhage der de nå dyrker både grønnsaker og urter. Langs en 25 meter lang skråning har de laget kasser som fungerer som støttemur. I kassene vokser det jordbær.
JordbærbenkenFor å bryte opp litt i den lange skråningen bygde Jardar en trapp med «kaffeplass» for to på toppen. -Ikke så verst å sitte der å skue ned på egenproduksjon – enten det er bær og grønnsaker eller laget av tre!

Treverket som er brukt i de mange sonene og gir en god helthetsfølelse på eiendommen. I 2014 kom det inn uvanlig mange søknader til  kategorien Uterom, og dessverre ble ikke Jardar en av juryens utkårede finalister. Vi er imponert over de smarte og praktiske løsningene, og gratulerer familien Andersen med en svært flott resultat!

For mer inspirasjon om uterom kan du besøke vår terrasseblogg. Adressen er terrasseblogg.bergeneholm.no

Vil du se flere bilder av tre i interiør og uterom kan du følge oss Instagram og Facebook ,og har du eller noen du kjenner bygget noe inspirerende i tre – så håper vi at du søker Inspirasjonsprisen!

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format