Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Interiør

Kategorier

Geir og Anne-Marie kjøpte for noen år siden dette huset i Tromsø, bygget i 1980. De har pusset opp hele huset, bygget på og satt opp nytt inngangsparti. Noe de ikke vil savne er trappen og kjellerens mørkebrune 70-tallstapet…

Kjelleren besto av bod, vaskerom, badstu, ‘dusjrom’ og gang. Det var trangt og lite trivelig, med dører over alt. Varmtvannsberederen sto i gangen, der det også var plassert et klesskap.

Nå har de fått en trapp som har blitt en del av hovedetasjen, siden de alltid lar døren stå åpen ned til den lyse, trivelige kjelleren.

Boden er erstattet med romslige hyller, skjult av speildører som øker romfølelsen.

Badstua er byttet ut med en bod. I tillegg har de møblert under trappa og fått en kombinert gjesteseng/kose-/lesekrok med oppbevaring.

Varmtvannsberederen er bygget inn og rørsystemet er skjult av hyller. Der klesskapet sto er det nå kombinert kontor/syrom/grovkjøkken.

Anne-Marie og Geir har erstattet den mørke tapeten med lyse farger. De har kledd vegger med trendy og lun panel, også denne har de malt hvit. Dette gir en trivelig atmosfære, samtidig som rommene virker mye større. Liggende panel bidrar også til at veggene virker lengre.

Selv om arealet er lite har de ved å åpne opp og tenke flerbruk fått plass til alt de hadde behov for! Kjelleren har med enkle grep blitt mye lysere og romsligere, og langt mer praktisk.

 

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format