Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Tre og barn

Kategorier

Torleif Ege fra Moi i Rogaland var en av finalistene til Barnas Trepris 2010. Lekestuene hans utpekte seg med solid håndtverk og flotte detaljer. Lekestue Torleif og kona har de siste årene jobbet med hjelpearbeid i Ukraina, der de blant annet har fulgt opp et barnehjem. Torleif nevnte i forbindelse med søknaden til Inspirasjonsprisen at han kunne tenkt seg å bygge flere lekestuer som de kunne selge til inntekt for barnehjemmet.

DukkehusHans nydelige dukkestuer nådde ikke helt opp i konkurransen det året, men i tiden som fulgte fikk vi i en rekke henvendelser fra lesere som ønsket å komme i kontakt med den flittige deltidspensjonisten.

Det ble 10 hytter i alt, som er spredd fra Bergen i vest til Kristiansand i sør. DukkestueNå som Torleif har blitt pensjonist på heltid ønsker han å bruke tiden på familien. Med barna i egne hus får han likevel nok å henge fingrene i!

Kontakten med Ukraina opprettholdes, men i år blir det ikke til at de reiser ned og besøker dem.

Ege takker for interessen og alle forespørslene og håper små og store har glede av lekestuene hans i mange år fremover.

1 kommentar til “Lekestuer til glede for mange”

Hei, Jeg falt for denne lekestuen, men klarer ikke å finne målsatte tegninger, kan dere hjelpe meg md det.

tenker spesielt på stavlengde.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format