Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Gang_1000Soverom_1000Elisabeth og Olav Halvorsen har innredet sin fjellhytte på Rjukan med Seteregrå fra panelkolleksjonen TRE bukkene Bruse.
IMG_2148_1000Hvitlasert panel i takene og hvitt, bredt listeverk i serien  Barokk fra oss (Bergene Holm AS) skaper en tidløs atmosfære og tøft uttrykk.
Tunet består av to bygninger og hovedhytte, som du snart vi se mer av her på bloggen. Elisabeth og Olav konkurrerer nemlig også om Eksteriørprisen 2014.

Paret ville beholde et gammeldags tun men ønsket et moderne uttrykk både ute og inne.
-Vi er spesielt stolte av gavelveggene og inngangen til badstuen, skriver Elisabeth.
-Badstueveggen kalte snekkerne for «Mummidalen». De ser virkelig ut som gamle slitte setervegger!

IMG_2188_1000Det flotte arbeidet er utført av lokale snekkere hos Rauland Stav og Laft AS og materialleveransen har gått via Monter Rjukan. Elisabeth og Olav skryter spesielt av Stian på Monter Rjukan som har fulgt opp prosjektet på en utmerket måte!
20140504_150205_1000Det var på en kundekveld hos MaxboTjøme at Elisabeth og Olav fikk høre om kolleksjonen Tre bukkene Bruse, og skjønte at her var materialet med uttrykket de lette etter.
Vi tror de valgte rett!

IMG_2025_1000Fagjuryen var begeistret over samspillet mellom naturen, eksteriøret og interiøret på dette prosjektet. De syntes også at det brede listverket gjorde veggene spennede.
Panelet Setergrå oppleves forskjellig i ulik lyssetting og med de store vindusflatene som slipper inn lyset likte  juryen den effekten dette ga i rommene på hyttetunet på Rjukan.

Vil du stemme på Elisabeth og Olav?
Fra tirsdag kveld kan du gå inn på Norske Interiørblogger og avgi din stemme. Stemmegivningen avsluttes den 03.03. klokken 3.
Følger du oss på Facebook og Instagram? Alle som stemmer og  legger igjen en kommentar i denne perioden vil også kunne vinne fine premier.

3 kommentarer til “Finalist nr. 3: Moderne og tidløs hyttedrøm”

[…] Se bilder og les mer om interiøret […]

Hei, dette var kjempefint! Hvor bred er panelen?

Hei Merethe,
Den ser ut som de har valgt bredden 14×120. Det finnes en smalere og en bredere variant også – og det går an å kombinere;) /Hege i Bergene Holm AS

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format