Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


UteromDet var en svært variert og spennende samling av uteromsprisfinalister som i år konkurrerte om Uteromsprisen. De 9 prosjektene var alle svært godt og solid gjennomført, og alle hadde sin spesielle «signatur» og uttrykk.
Hele avstemmingsuken har det vært svært jevnt i toppen, og det endte med at vi måtte ta desimalene i bruk for å kåre vinneren.
Vinneren fikk 27, 5% av alle stemmene og det var en svært glad og overrasket Tina Stuestøl som i går mottok telefon fra vår juryleder.F8-2Det totalrenoverte uterommet i deres hage i Oslo har med hjelp av impregnerte standardmaterialer fått et moderne og urbant utrykk, som juryen er sikker på at er til inspirasjon for mange som overtar hus bygget fra 50 – 80-tallet.
TerrasseSpilerekkverk, takoverbygg og terrasse i ulike nivåer og former gjør uterommet til årets vinner mangfoldig og spennende.

Den sjarmerende og forseggjorte hagestuen til familien Wærstad i Skien fikk så vidt flest publikumsstemmer (hele 304 unike stemmer). UtestueDe endte kun noen desimaler bak vinneren da juryens stemmer ble lagt til og endte med 27, 1 % stemmer av totalen.

På 3. plass kom familien Holmen som med sin flotte pergola og terrasse med utekjøkken fikk 19,3% av stemmene.Utekjøkken
Fagjuryens samlede stemmer hadde de samme prosjektene som topp 3, og med utestuen til Njål Vikanes som nr. 4. Han endte til slutt opp med 13,2 % av stemmene når fagjuryens stemmer ble lagt til.
Uterommet og den delikate hagestuen til Manuela Hardy endte på en respektabel 5. plass.

Juryen vil benytte anledningen til å takke for alle de flotte bidragene! All arbeidsinnsatsen og den bevisste holdningen til materialvalg og løsninger imponerte juryen ekstra mye.

I år, som tidligere valgte vi å gjennomføre avstemming av Uteromsprisen på Norges største hageblogg Moseplassen. Over 1000 publikumsstemmer har blitt talt opp og medlemmene i juryen har individuelt fordelt 100 stemmer hver til de prosjektene de mener tilfredsstiller kriteriene best – altså inspirasjonsfaktor. (Juryformann, Tone Bente har ikke avgitt stemmer , noe hun heller ikke gjorde da Hytteprisen og Interiørprisen ble kåret tidligere i år.)

Vi gratulerer Tina Stuestøl og familien som vinner av 50.000 kroner og UTEROMSPRISEN 2015!
Vi i Bergene Holm AS gleder oss veldig til å overrekke premiesjekk og plankett, og lover selvfølgelig å dele det med dere her på bloggen. Vi håper at vi også kan få med oss representanter fra Byggmakker Brobekk og Maxbo Ole Deviks vei, der paret har kjøpt byggevarene. De bør få se hvor fint uterommet er blitt!
Lounge_1000
Vil du se flere bilder og lese mer om vinneren kan du klikke her.

Neste uke er kåring av Åpen Klasse og vi skal vise dere årets Eksteriørprisfinalister.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format