fbpx
Hjem UteromBenk Trendy pergola med utekjøkken

Trendy pergola med utekjøkken

av Bergene Holm

Uteromsprisen finalist #8
Eier: Jessyl | @kvetangtoppen


Jessyl og familien har bygget seg en praktisk pergola som skjermer for både innsyn, vær og vind. Pergolaen har god plass til gjester i sittegruppen, og utekjøkkenet har de tilpasset konstruksjonen på en stilig måte!

Bilde av pergola hos finalist nummer 8 uteromsprisen 2021.

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

“Vi planla godt og lenge hvordan pergolaen skulle se ut, og det var mannen min som til slutt tegnet den. Jeg kom med ideer og ønsker underveis. Tegningen vi har laget er nok ikke helt lik som sluttresultatet ettersom nye ideer kom til underveis – men vi er kjempefornøyd med sluttresultatet!”

Bilde av utekjøkkenet i pergolaen. Finalist nummer 8. Uteromsprisen 2021.

I pergolaen på hytta til Jessyl og familien har de fått utnyttet plassen godt, med et utekjøkken på langsiden og en lun og stilig sittegruppe i hjørnet.

Bilde av utekjøkken med pizzaovn og grill.

Vi er aller mest fornøyd med vedhyllen som er integrert i kjøkkenbenken og taket på pergolaen…

Bilde av sittebenk i pergola hos finalist nummer 8 av uteromsprisen 2021.

Pergolaen er en stor del av uteplassen til Jessyl og familien. I tillegg til pergolaen med utekjøkkenet og sitteplasser har de også et eget spa-område på tomten, med boblebad og utedusj.

Detaljbilde av pergola til finalist nummer 8 uteromsprisen 2021.

Den praktiske pergolaen skjermer for både vær og innsyn og benyttes av familien året rundt.

Bilde av pergola på hytta til finalist nummer 8 uteromsprisen 2021.

Trematerialer som er brukt:

ER DETTE UTEROMMET DIN FAVORITT?

Med så mange flotte finalister, ønsker juryen i år å fordele premiepotten på 50.000 kr på flere prosjekter. Årets førsteplass får i tillegg til pengepremien besøk av jury og plakett. Alle årets finalister blir presentert på denne bloggen, samt at de vises på vår Instagram-profil i løpet av mai 2021. Vinner kontaktes og offentliggjøres på denne bloggen fredag 21. mai.

ALLE SOM LIKER, HEIER OG KOMMENTERER KAN VINNE PREMIE!

Alle som liker, heier og kommenterer på finalistene, er med i trekningen av et sett med de flotte Topaz-lyktene til Halvor Bakke, til verdi 1300kr!

Bilde av premie

UTEROMSPRISEN 2022 – NOE FOR DEG?

Skal du bygge en terrasse i sommer? Eller kanskje en balkong eller en hel vinterhage? Kanskje har du nettopp fått satt opp en lekker sjøbod eller et koselig anneks?
I kategorien for uterom ser vi etter gode uterom der tre er benyttet på en gjennomført og god måte, det spiller ingen rolle om det er en utestue, terrasse eller pergola, eller om terrassen er liten eller stor. Søknadsfrist er 1. desember 2021.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

1 Kommenter

Yvonne Kind Olsen 16. May, 2021 - 18:33

Dette flotte utekjøkkenet til Jessyl og familien er en perle og er fantastisk flott. Det er praktisk, ligger flott i forhold til hytta, sol og utsikt.
Hele uteområde er laget av familien, Jessyl som idemaker og mann som håndverker. Det er en god atmosfære og ro på dette uteområdet. Håper dette er vinneren 🌞🍀👍

Svar

legg igjen en kommentar