fbpx
Hjem Bergene Holm Inspirasjonspris Uteplass til helårsbruk

Uteplass til helårsbruk

av Bergene Holm

Uteromsprisen finalist #14
Eier: Daniella | @badstufrue


Daniella og familien drømte om et uteområde som de kunne bruke året rundt og som var tilpasset alle faser av livet. For familien var det viktig å skape forskjellige utesoner på terrassen og at den gikk i et ett med naturen.

Bilde av uterom finalist nummer 14

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

“Som med alle andre prosjekter vi har, startet det hele med at fruen i huset hadde en haug med ideer. Så tegnet jeg litt håndskisser og prøvde å finne bilder slik at mannen kunne forstå hva jeg var ute etter…”

Bilde av nedfelt bålpanne i uterommet til finalist nummer 14 - uteromsprisen 2021.

“Vi startet med å bygge terrassen med to separate åpninger. Åpningene var forbeholdt til innfelling av et bobledbad og et nedfelt område til bålpannen. Deretter lagde vi en ryggstøtte som omringer bålplassen. Ryggstøtten ble bygget med stenderverk og kledd med terrassebord”

Bilde av gyngestol på uteplassen til finalist nummer 14 uteromsprisen 2021.

Jeg er aller mest fornøyd med den lune fine bålplassen vår. Her kan vi nyte mange lange gode fine stunder sammen, i all slags vær. Godt skjermet for vind.

Bilde av uteplass fra siden av huset. Finalist nummer 14 årets uteromspris.

“Trapper, gelender og annet tilbehør har vi fått plass, sakte men sikkert etterhvert. Det eneste vi mangler nå er tilpassede puter rundt bålpannen.. Selvom den er like fin uten også”.

Bilde av uterom på hytta til finalist nummer 14 uteromsprisen 2021.

” Vi bruker uteplassen vår enormt mye mer enn hva jeg hadde trodd da vi først begynte å tegne den. Vi kunne ikke vært mer fornøyd!”.

Bilde av terrasse hos finalist nummer 14 Uteromsprisen 2021.

Trematerialer som er brukt:

ER DETTE UTEROMMET DIN FAVORITT?

Med så mange flotte finalister, ønsker juryen i år å fordele premiepotten på 50.000 kr på flere prosjekter. Årets førsteplass får i tillegg til pengepremien besøk av jury og plakett. Alle årets finalister blir presentert på denne bloggen, samt at de vises på vår Instagram-profil i løpet av mai 2021. Vinner kontaktes og offentliggjøres på denne bloggen fredag 21. mai.

ALLE SOM LIKER, HEIER OG KOMMENTERER KAN VINNE PREMIE!

Alle som liker, heier og kommenterer på finalistene, er med i trekningen av et sett med de flotte Topaz-lyktene til Halvor Bakke, til verdi 1300kr!

Bilde av premie

UTEROMSPRISEN 2022 – NOE FOR DEG?

Skal du bygge en terrasse i sommer? Eller kanskje en balkong eller en hel vinterhage? Kanskje har du nettopp fått satt opp en lekker sjøbod eller et koselig anneks?
I kategorien for uterom ser vi etter gode uterom der tre er benyttet på en gjennomført og god måte, det spiller ingen rolle om det er en utestue, terrasse eller pergola, eller om terrassen er liten eller stor. Søknadsfrist er 1. desember 2021.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar