fbpx
Hjem Bergene Holm InspirasjonsprisInspirasjonsprisen 2021Barnas Trepris 2021Aktivitetsbygg Vinner av Barnas Trepris – aktivitetsbygg

Vinner av Barnas Trepris – aktivitetsbygg

av Bergene Holm

Juryen har gleden av å endelig presentere årets vinner i kategorien ‘Aktivitetsbygg’ i Barnas Trepris!

Om kåringen av Barnas Trepris
Som tidligere er det juryen som kårer vinner av Barnas Trepris. Publikum har lagt igjen innspill og kommentarer til de ulike prosjektene på blogg, facebook og instagram som juryen har lest og tatt med seg i sin endelige avgjørelse. Barnas Trepris er i år inndelt i fire forskjellige kategorier: Aktivitetsbygg, Kreative barnerom, Trehytter og Små byggerier.

I hver kategori har juryen plukket ut 4 finalister som presenteres her på Norges største byggeblogg og på vår Facebookside og Instagramkonto. Vinner i hver kategori mottar 2500 kr i premie.  I kategorien aktivitetsbygg har følgene finalister blitt vurdert av inspirasjonsprisjuryen:

Til slutt vil juryen kåre en hovedvinner av årets Barnas Trepris som i tillegg får besøk av juryen og et gavekort på 2500 kr som kan benyttes i den rikholdige nettbutikken til multitrend.no (samarbeidspartner til Sommerhytta TV2)

Hilsen årets jury: Frank Ivar Andersen (leder Byggmesterforbundet), Marianne Haga Kinder (Inspirasjonguiden), Sinde Wam (Arkitekthøyskolen Oslo), Franciska Munch-Johansen (fotograf og influenser), Karianne Amlie (Megler, Boligjakten) og Tone Bente Bergene Holm (juryleder)


VINNER AV BARNAS TREPRIS – AKTIVITETSBYGG:

Finalist #2 Sydhavsinspirert lekestativ med sklie
Eier: Tina og Eivind | @tinateres_home


Bilde av finalist i Barnas Trepris 2021. Bilde av aktivitetspark med tårn, sklie og hengekøye

Årets vinner i kategorien aktivitetsbygg er det sydhavsinspirerte lekestativet til Tina og Eivind (@tinateres_home). Inspirasjonsprisjuryen lot seg imponere av det lekre og elegante lekestativet som glir godt inn på tomten.

Lekestativet som Tina og Eivind har bygget viser hvordan man kan skape en gjennomgående stil i uterommet, selv også med en lekeplass for de minste. Det bungalow-inspirerte lekestativet matcher resten av uterommet og har en fin plassering i hagen. Selv om den har litt størrelse oppleves den ikke som plasskrevende på tomten. Lekestativet er praktisk anlagt og har flere smarte løsninger som gjør lekeplassen varig og aktuell for barna etterhvert som de vokser opp. I lekestativet kan man blant annet erstatte hammocken med husker, huskestoler, fugleredehusker og mye mer.

Juryen mener prosjektet har høy grad av inspirasjonsfaktor og anvender tremateriale på en god og stilistisk måte samtidig som det er prosjekt bygget for og med barn.

Vi gratulerer med førsteplassen!

Les mer om vinnerprosjektet her:

Gode inspill til juryarbeidet

Alle som liker, kommenterer og heier på finalistene er med i trekningen av et sett med “stableklosser” i tre. En gøyal utendørsaktivitet for hele familien til en verdi av 500kr! Inspirasjonsprisjuryen takker for gode innspill og heiarop.

Bilde av premie som du kan vinne ved å kommentere hvem du synes bør vinne Barnas Trepris 2021.

BARNAS TREPRIS 2022 – NOE FOR DEG?

Har dere snekret en olabil, bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse? Eller har du kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? 
Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke! Søknadsfristen er 1. desember 2022. Søk her.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar