fbpx
Hjem UteromBenk Uterom med hjemmesnekrede møbler

Uterom med hjemmesnekrede møbler

av Bergene Holm

Uteromsprisen finalist #4
Eier: Birgit og Tor-Henning | @bibbishus


Hjemme hos Birgit og Tor Henning har de skapt et delikat og lekkert uterom med flere soner. Uterommet har en lounge, spisehjørne med utekjøkken, hjemmelagde møbler og utestue!

Bilde av uterommet til finalist nummer 3 i årets uteromspris.

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

“Sammen er vi et godt team, min mann er møbelsnekker og jeg er veldig interessert i interiør, styling og foto. Jeg kommer med ideer, skisser og forklarer og så tar snekkeren over. Til slutt gjør jeg siste finish med planting, maling, belysning, sitteputer osv”

Bilde av uterom med terrasse og hjemmelaget levegg. Finalist nummer 3 uteromsprisen 2021

” Spisehjørnet består av en levegg med sittebenk. Det blåser en del her og veggen er høy, og derfor satte vi inn glassfelter slik av leveggen ikke blir like dominerende. Den stylede bakveggen til hagestuen danner et hyggelig miljø.”

” Utestuen er i utgangspunkt et byggesett. Det er satt på pilarer, en såle med 20 cm isolasjon og trykkimpregnert materiale. Uterommet har innlagt strøm til oppbevaring og belysning,”

Bilde av utestue hos uteromsprisfinalist nummer 3 2021.

Vi kjøpte dette huset for 5 år siden og er ikke til å kjenne igjen! Alt arbeidet er gjort av mannen i huset.

Bilde av utekjøkken hos finalist nummer 3 i uteromsprisen 2021.

“Utekjøkkenet har både kum og kran, og det er lagt opp strøm til kokeplater. Kjøkkenet er laget av impregnert trevirke og har også plass til grillens gassbeholder.”

Bilde av benk og uteromsplass hos finalist nummer 3 i uteromsprisen 2021.

” Det er veldig praktisk å ha utemøbler som står fast på sin plass , da slipper man et ‘berg’ av hagemøbler under presenning fra høst til vår.”

Bilde av baksiden av den hjemmelagde leveggen til uteromsprisfinalist nummer 3 2021.

Trematerialer som er brukt:

ER DETTE UTEROMMET DIN FAVORITT?

Med så mange flotte finalister, ønsker juryen i år å fordele premiepotten på 50.000 kr på flere prosjekter. Årets førsteplass får i tillegg til pengepremien besøk av jury og plakett. Alle årets finalister blir presentert på denne bloggen, samt at de vises på vår Instagram-profil i løpet av mai 2021. Vinner kontaktes og offentliggjøres på denne bloggen fredag 21. mai.

ALLE SOM LIKER, HEIER OG KOMMENTERER KAN VINNE PREMIE!

Alle som liker, heier og kommenterer på finalistene, er med i trekningen av et sett med de flotte Topaz-lyktene til Halvor Bakke, til verdi 1300kr!

Bilde av premie

UTEROMSPRISEN 2022 – NOE FOR DEG?

Skal du bygge en terrasse i sommer? Eller kanskje en balkong eller en hel vinterhage? Kanskje har du nettopp fått satt opp en lekker sjøbod eller et koselig anneks?
I kategorien for uterom ser vi etter gode uterom der tre er benyttet på en gjennomført og god måte, det spiller ingen rolle om det er en utestue, terrasse eller pergola, eller om terrassen er liten eller stor. Søknadsfrist er 1. desember 2021.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar