Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Bergene Holm Inspirasjonspris

ALLE KAN SØKE – ALLE KAN VINNE

Overalt i Norge er det store og små byggeprosjekter på gang, eller godt i gang. Det bygges nytt, restaureres og pusses opp både på innsiden og utsiden av boliger og hytter. Flotte prosjekter med gode løsninger som er til inspirasjon for både naboer, forbipasserende og andre.

Treprodukter utgjør ofte en vesentlig del i byggeprosjekter ute og inne. Som en av landets største trelastprodusenter ønsker Bergene Holm AS å fremme god bruk av tre og premiere prosjekter som er til inspirasjon for andre.

Vi er på jakt etter folkelige og inspirerende prosjekter. Ikke nødvendigvis de største, dyreste og mest omfattende, men ideer og løsninger som er kreative, harmonerende, godt tilpasset eler litt «utenom det vanlige».

Vinnere av Eksteriørprisen 2012

Inspirasjonsprisen har fem kategorier:

Eksteriør (50.000 kr)

Interiør (50.000 kr)

Hytte ( 50.000 kr)

Uterom (50.000 kr)

Barnas Trepris (10.000 kr)

Åpen klasse (10.000 kr)

Les mer om de ulike kategoriene og hent søknadsskjema på våre nettsider.

Søknadsfristen er 1. desember hvert år.

Vinner av Barnas Trepris 2012

I bloggen vil vi skrive om ulike byggeprosjekter og presentere finalister og vinnere i de ulike kategoriene til inspirasjon for våre lesere.

 

 

6 kommentarer til “Bergene Holm Inspirasjonspris”

Jeg har DEN idèen til et uthus på hytta som skal inneholde både inne- og utedusj, trefyrt badstu og vaskerom:D Problemet mitt er at hytta ligger over grensa, inn i Sverige. Kan jeg søke likevel?

Hei Geir! Det høres ut som et veldig godt utnyttet uthus! Hovedkriteriene for å kunne søke Inspirasjonsprisen er at bygget er ferdigstilt, at du har brukt tre og at materialene er kjøpt hos en norsk byggevarehandel. Fyller du disse, kan du søke :) Lykke til!

Takk for svar, det høres finfint ut! Da gjenstår det bare å komme igang:D

Hei!Mine foreldre har et gammelt hus med laftede vegger. Da de fjernet en vegg ble det til overs laftede «planker». Jeg laftet liksågodt et stuebord og la en glassplate på toppen!
På bildet er det en «laftebit» som er satt der for å støtte bordet før jeg fikk satt noen bolter gjennom som holder det sammen!

:) haha, ja var ikke her søknaden skulle sendes nei…
Jeg sender via søknadskkjema heller !!

Ja, flott! Lykke til i konkurransen :)

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format