fbpx
Hjem Byggematerialer

Byggematerialer

av Bergene Holm

På denne siden finner du oversikt over interiør og eksteriørprodukter fra Bergene Holm. Du kan lese mer om produktene på vår nettside eller ved å klikke på bildene.

Finner du noe som inspirerer? Lagre bildene ved å trykke på “pin”-knappen!

I Norge har vi lange tradisjoner med å benytte kledning som husets yttertøy. Kledningens primær­oppgave har alltid vært å beskytte huset mot naturens slitasje, men i tillegg har det utvendige panelet en viktig estetisk oppgave hvor utførelse og fargevalg utgjør den bygningsdetaljen som påvirker husets utseende i størst grad.

EKSTERIØR - STÅENDE KLEDNING

EKSTERIØR - LIGGENDE KLEDNING

Panel har lange tradisjoner i Norge og er et tidløst og miljøvennlig materialvalg. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel.

Våre panelprofiler kommer i en rekke ulike overflatebehandlinger og kvaliteter. Velg profil og du kan sortere etter standard utvalg. Symbolene viser om profilene er produsert i kvistfri sløyd (diamant), naturråstoff med kvist (årringer) eller fingerskjøtet råstoff (sikksakk-skjøt).

INTERIØR - PANELKOLLEKSJONER

INTERIØR - PANEL

Gjennomført og helhetlig bruk av listverk gir et pent og ryddig inntrykk av interiøret! Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste behov. Listverket har stor betydning for helheten i et rom. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og overflatebehandling.

INTERIØR - LISTVERKSERIER

Tester utført av Treteknisk Institutt viser at impregnerte terrassebord kommer best ut på holdbarhet og ikke trenger mer vedlikehold enn andre produkter i tre. Våre impregnerte terrassebord kommer i flere utførelser og dimensjoner og gir et flott utegulv som tåler mye.

Altanrekke benyttes ofte som toppbord på rekkverk til terrasser. Vi tilbyr altanrekker med avrundet topp og mer flate toppbord. God kvalitet og trykkimpregnert treverk gir lang levetid.

Skal du bygge en levegg, et gjerde eller kanskje en plantekasse? Vi produserer sløyfer, lekter og rekker i både gran og trykkimpregnert furu. Valg av dimensjoner avhenger av bruksområde og gjeldende byggforskrifter.