fbpx
Hjem Om vår blogg

Om vår blogg

av Bergene Holm

Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med beiset panel, bygge et lysthus eller skifte ut rekkverket på terrassen – dette er bloggen for deg.
De fleste av prosjektene blir vi kjent med gjennom Inspirasjonsprisen og vi følger ofte fra utgangspunkt til ferdig resultat. Vi legger vekt på at innleggene på bloggen skal ha en balanse av inspirasjon og kunnskap.

En blogg for alle som liker eller bygger med TRE – ute og inne!

Gjør oss til en bedre produsent av trematerialer

Bloggen er vår mulighet til å oppnå tettere dialog med dere som bruker våre produkter og hva dere er opptatt av.
Vi håper dere vil dele prosjekter, erfaringer, tips og råd med oss, og ikke minst setter vi alltid pris på kommentarer til våre innlegg.
Vi tåler både ros og ris og sletter ikke kommentarer eller linker med mindre de er støtende eller av upassende karakter.

Inspirasjonsprisen og bloggen fyller 14 år

I 14 år har vi delt inspirarende prosjekter fra søkere, finalister og vinnere av Inspirasjonsprisen.
Mye av innholdet på bloggen kommer fra dere – vi er bare så heldige at vi får ta del i deres prosess og vei til ferdig resultat.

Bilde av logo til produktekspertene

Topp 20-liste over mest populære Interiørblogger å følge

I 2021 ble vår byggeblogg listet på produkteksperter.no sin liste over topp 20 mest populære interiørblogger å følge!

“Etter å ha gjort en grundig undersøkelse og evaluert utallige nettsteder og blogger, er vi veldig begeistret for å kunne kunngjøre at Byggeblogg fra Bergene Holm AS er blitt valgt ut som en av de 20 beste bloggene for interiørdesign i Norge”.

Uten dere hadde ikke Byggebloggen vært Norges største og mest inspirerende blogg om bygging!

Endelig kan vi ønske dere velkommen til mobilvennlig byggeblogg i ny drakt! Det er ikke bare, bare å “totalrenovere” en blogg med mange hundre ulike byggeprosjekter som vi har publisert fra 2009 til i dag. Vår byggeblogg var nok den første bloggen i byggebransjen og vi er i dag superstolte og glade for at så mange har besøkt oss og ikke minst, delt sine prosjekter gjennom Inspirasjonsprisen.
Vi er ennå ikke helt i mål med med alt vi ønsker å gjøre – men sånn er det vel i de aller fleste byggeprosjekter! Vi vil fortsette å forbedre og “pusse opp” gamle og nye sider på bloggen og vi ønsker gjerne innspill fra dere.


Kontakt oss

Vi som blogger her jobber i Bergene Holm AS. Kort forklart produserer Bergene Holm AS alt du trenger for å bygge et typisk norsk hus i tre: Sterkt og holdbart konstruksjonsvirke, funksjonelle terrassegulv, stilriktige kledninger, tidløse paneler –  og elegant, profilert listverk.
Benytt gjerne vårt kontaktskjemaet her.
NB! Alle felter må fylles ut før du trykker SEND.

[contact-form-7 id=”13978″]

 


Dersom du har et byggeprosjekt i sving – håper vi du søker Bergene Holm Inspirasjonspris!
Vi deler ut 250.000 kroner til ulike byggeprosjekter – hvert år.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan finne frem på bloggen?

Det er mange veier til Rom:) Du finner det meste ved å benytte søkefunksjonen eller ved å klikke på forstørrelsesglasset på høyre side i hovedmenyen. Her kan du skrive inn navn på type prosjekt eller materiale.

Du kan enkelt finne frem til prosjektene via nedtrekksmenyene. Hold pekeren over overskriftene i hovedmenyen, og nedtrekksmenyen med underkategorier vil komme frem.

Du kan også søke etter kategori og i arkivet.

Kan dere hjelpe meg med materialvalg?

Vi har dessverre ikke alltid kapasitet til å gi individuelle forslag til farger og materialer, men har forsøkt å tilrettelegge bloggen slik at du selv kan finne prosjekter som kan hjelpe deg å ta valg rundt det du skal bygge.

12 Kommentarer

Jon 4. February, 2013 - 16:15

Hei,

Lurte på om dere hadde tips til hvor man kan få kjøpt blomsterurner som dere har ved inngangsdøren?

Svar
Bergene Holm AS 4. February, 2013 - 16:33

Hei Jon! Mener du de store vi har på trappen på hovedkontoret? De er kjøpt på Planteland.

Svar
Gudrun 1. September, 2013 - 21:37

Hei lurer på om dere kan si noe om hvor man kan tak i små ytterdører til en lekehytte for barn?

Svar
Bergene Holm AS 2. September, 2013 - 08:49

Hei Gudrun, det er vanskelig for oss å svare på siden vi kun produserer trelasten dørene lages av, men de ulike byggevarehandlerne kan sikkert hjelpe deg videre! Eller kanskje du kjenner en snekker som vil lage en til deg? Lykke til 🙂 /Line

Svar
Maria 17. March, 2014 - 19:00

Hei.
Vi pusser opp et hus og har funnet et gammelt grangulv når vi rev gulvet. Vi vil gjerne beholde dette, men vi vil ha et litt mer grått preg på det. Jeg ser at det å lakke gulvet er best med tanke på vasking og merker, men jeg vil unngå å få den gule fargen lakken gir. Har dere noen tips?

Svar
Steinar Jørgensen 8. August, 2014 - 09:15

Jeg har bygget en frittstående hagestue på 15 kvadratmeter, med tilhørende uteplass og boder. Den er så fin at jeg tenker jeg kan melde meg på konkurransen deres. Kan jeg søke i Hus/Hytte kategorien, selv om det er en så liten hytte – hvis jeg vil vinne den aller gjeveste prisen 🙂

Svar
Bergene Holm AS 8. August, 2014 - 16:20

Hei Steinar! Det hender at vi kontakter søkerne til Inspirasjonsprisen og endrer kategori hvis prosjekter passer inn flere steder. Vi gleder oss til å se din fine hagestue og vil når søknaden er mottatt kontakte deg. /Hege

Svar
astrid 5. February, 2016 - 17:42

Hei, har dere katalog/priser? Er interessert i Karishei på Tromøy, kan dere si noe om hustypene der? Hilsen Astrid

Svar
Glenn 11. April, 2016 - 16:05

Hei, jeg er også interessert i info/detaljer angående tomtene på Karishei (Tromøy). Er det gitt noen indikasjoner på når disse tomtene kommer for salg? Er det laget noen vente liste?

Mvh
Glenn

Svar
Bergene Holm AS 19. April, 2016 - 15:53

Dette spørsmålet kan vi dessverre ikke hjelpe deg med her på bloggen. Jeg videresender din henvendelse og kontaktinfo til eiendomsansvarlig. Ha en fin dag:) /Hege

Svar
Arne Arnesen 26. April, 2018 - 10:55

Hei!
Håper dere kan gi oss et godt råd.
Vi har nå restaurert/bygget på ei hytte i Rondane (på ca. 900 m, tørt innlandsklima).Hele hytta er kledd med ny ubehandlet trevirke fra Bergeneholm. 
Nå har vi en familiær diskusjon på hva vi skal behandle trevirket med.
Undertegnede er konservativ, og mener vi skal gå for beis eller dekkbeis.
Damene i familien er litt mer «framoverlent» og går for å bruke jernvitrol.
Sikkert plusser og minuser med begge deler, men har dere et godt råd for hva vi skal velge?
På forhånd takk!

Svar
Bergene Holm AS 3. May, 2018 - 13:27

Hei Arne,
Jernvitrol er ingen beskyttelse – det er kun gråningen den fremskynder. Beis beskytter og er et tryggere og bedre valg.
Mvh Hege i Bergene Holm AS

Svar

legg igjen en kommentar