Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Jury_1000Malin Theimann og Kjetil Finnerud bor i et nydelig hus i Prestfoss sentrum og vi fikk komme på besøk til paret som begge synes det er  litt kvist og trestruktur er det flotteste som finnes. Det måtte jo bare bli god stemning!Sjekk_1000Paret vant tidligente i år Interiørprisen og 50.000 kroner og juryleder, Tone Bente og representanter fra XL-Bygg Eggedal Sag stilte til premiesermoni.Blomst_1000På utdelingen hadde vi som vanlig med kake og laget til en liten fest for de dyktige prisvinnerne.XL_1000Det er alltid hyggelig å få med representanter fra byggevarehuset som varene er kjøpt hos, og når det i tillegg er sol fra skyfri himmel ble det en lang og god fagprat om tre og oppussing på terrassen.

Både Kjetil Finnerud og Malin Theimann er utdannet tømrere og er vant til å jobbe med treverk.
Stue_1000Malin er snart utdannet møbelsnekker og elsker å lage egne personlige løsninger. (Som det fine bordet på bildet over)
Kjetil jobber som tømrer og snekrer både hytter og hus.

Malin og Kjetil er stort sett enige om hvordan de vil ha det hjemme. Malin har ofte ideene, og Kjetil blir etterhvert overbevist. Høres nok kjent ut for mange som bor sammen med noen:)
Speil_1000Da de skulle pusse opp og bygge ut badet var Malin var helt sikker på at hun ikke ville ikke ha et hvitt og sterilt bad.
Badet har panelet Setergrå fra panelkolleksjonen TRE bukkene Bruse på veggene og hvitmalt panel i taket.
Tak_1000Hyllene og speilet har Malin selv har laget. Du kan se flere bilder av det flotte badet her.
Her har de kjøpt beisen Setergrå på flaske for å få det samme uttrykket og fargen.
Benkeplaten har også fått et strøk Setergrå beis før den er oljet.

Selv om Malin lager baderomsskap på jobben hos Nedre Eggedal Hyttemøbel så ville hun ha maksimal kontrast til de lune veggene, og da var det Ikea som hadde overflaten med mest glans.
Servanten fra Bali fant Malin på finn.no. Kjetil var skeptisk til den i starten men har erfart at den både er pen og praktisk.Bad_setergrå_1000
I stua og på kjøkkenet er det en bred trepanel  som er en slags kombinasjon av de kjente profilene Østerdalspanel og Skogen.
Malin_1000Det var aldri noe alternativ til tre i dette hjemmet. Soverom_1000 Gang_1000På soverommet og i gangen har paret malt panelet i en mørk grå farge og valgt vakkert profilert listverk.

Malin har krydret hjemmet med mange overraskende og morsomme detaljer – som knaggene med dødningehoder på baderommet. En tøff kontrast til de lune veggene.Knagg_1000Deler av pengene skal benyttes til nytt tak, og så blir det en sydenferie. Katt_1000Avstemmingen av Interiørprisen ble gjennomført på vår Interiørblogg og du kan se alle finalistene på interiørblogg.bergeneholm.no

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format