Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Bad2Det var en flott bukett interiørprisfinalister med mye spennende bruk av panel og listverk som i år konkurrerte om Interiørprisen. De 9 prosjektene var svært forskjellige i uttrykk og stil, men alle hadde massevis av personlighet og sjarm til felles!
Likevel ble det i år en finalist som rykket litt i fra de andre mot slutten,  og det var Malin Theiman og Kjetil Finnerud!
Spisestue_1000Fagjuryens samlede stemmer hadde også Malin og Kjetil blant sine topp 3. Paret fra Prestfoss utenfor Drammen endte til slutt opp med 25,3 % av stemmene når fagjuryens stemmer ble lagt til. ( Antallet beregnet fra kun publikumsstemmene endte på 21,7 % av totalen.)

Fagjuryens og folkets stemmer samsvarte også når det gjaldt det vakre hjemmet til familien Wiig som endte på en respektabel 2. plass med 19, 7 % av de samlede stemmene.

På 3. plass kom det fargeglade interiøret til Stine og Petter med 16,4 % av stemmene.
Fjerdeplassen fikk 8,5 % av stemmene, mens nr. 5 fikk 7,7 %.

Juryen vil benytte anledningen til å takke for alle de flotte bidragene! All arbeidsinnsatsen og den bevisste holdningen til materialvalg og romløsninger imponerte juryen ekstra mye.

I år valgte vi å gjennomføre avstemming på vår Interiørblogg og vår vi har sjekket at stemmegivingen har foregått etter boka. Nesten 1000 publikumsstemmer har blitt talt opp og sjekket for unik IP-adresse, og det synes vi er en fantastisk oppslutning. Medlemmene i juryen har individuelt fordelt 100 stemmer hver til de prosjektene de mener tilfredsstiller kriteriene best. (Juryformann, Tone Bente har ikke avgitt stemmer , noe hun heller ikke gjorde da Hytteprisen ble kåret tidligere i år.)

Vi gratulerer Malin og Kjetil som vinnere av INTERIØRPRISEN 2015!
Vi i Bergene Holm AS gleder oss veldig til å overrekke premiesjekk og plankett, og lover selvfølgelig å dele det med dere her på bloggen. Vi håper at vi også kan få med oss en representant fra XL-Bygg Eggedal Sag avdeling Mjøndalen, der paret har kjøpt byggevarene slik at de kan se hvor fint Malin og Kjetil har benyttet materialene.  Vil du se flere bilder og lese med om vinneren kan du klikke her.Bad4

Har du pusset opp eller bygget med tre? Da håper vi at du søker Inspirasjonsprisen 2016!
( Prosjektet skal være helt ferdig og du kan søke inntil 2 år etter at det er avsluttet)

Nå som det straks er påske starter vi utesesongen, og vi gleder oss stort til å dele innlegg med våre inspirerende Uteromsprisfinalister. Hver dag denne påsken skal dere få et nytt innlegg der dere kan se hvordan Uteromsprisfinalistene har bygget sine spennende terrasser, hagestuer, trapper og lysthus.
Vil du ha inspirasjon og se fine bilder av tre kan du gjerne følge oss på Instagram.

Vi gratulerer Malin og Kjetil en siste gang i dette innlegget og ønsker dere alle en riktig god påske!

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format