Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siden det er høstferie og snøen allerede er på anmarsj i fjellet så syntes vi at det var på sin plass å dele vi litt inspirasjon og byggetips fra en av finalistene til Hytteprisen.

Hege og Kjartan Raudøy sin hytte var en av publikumsfavorittene da vi og Hyttemagasinet viste frem de flotte kandidatene, og vi syntes at det var på sin plass å også vise litt mer her på byggebloggen.

At Hege og Kjartan etter dette prosjektet er blitt paneleksperter er ganske så sikkert!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hege og Kjartan Raudøy fikk levert hytta på Rindal ferdig oppsatt, men ikke innredet. Siden de kjøpte «ferdighytte» fikk de alt av materialer levert samtidig til tomten.Omgivelser_1000De brukte lang tid før de fant den optimale løsningen på rominndeling.

Som så mange andre som vi møter gjennom Inspirasjonsprisen er de veldig glad for at de brukte denne tiden godt, og gjorde endringer for at «flyten» i 1. etasje på hytta skulle bli optimal. At de også fikk plass til et gjestetoalett er de i ettertid også veldig fornøyd med.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjartan og hans svoger satte opp stendere og isolerte hytta, og ellers inne har de gjort det meste selv. Start inne_1000Kjartan og Hege har satt opp vegger, isolert, kledd alle gulv, vegger og tak. De har beiset alle vegger og alle tak på loft.Bygging_1000Liggende panel er finest uten for mange skjøter og med Hege som kappemester og Kjartan som monteringsekspert har de faktisk ikke en eneste skjøt på veggene!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Få panelprofiler skaper like koselig stemning som Tømmerpanel, og familien Raudøy har beiset panelet i en tone lik Bjørnebrun som gir masse liv til treet og en fin kontrast til lyse gardiner og listverk.

Taket er hvitlasert panel i profilen Skygge skrå.Tak_1000Hele 70 kvm tak i underetasjen krever litt innsats å montere, men her er taket ferdig og ledningen til taklampen venter bare på den tøffe «gevir-lysekronen» som du ser på bildet over. Gulvene i hytta er oljet i fargen Sjøsand. På gulvene i gang, bad og gjestetoalett er det flis.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hege og Kjartan tegnet om hele 1. etasjen og ble veldig fornøyd med å få en avdelt TV-krok, slik at TVen ikke er hovedfokus på hytta. De har også laget en egen TV-stue på loftet, slik at fremtidige barnebarn får sin lille hule.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og møblene er en fin mix av gammelt og nytt. Hytta fungerer like godt om de er 2, eller 8 personer.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den virker aldri for stor eller liten. Rett og slett, perfekt!

Hvis du vil se mer av denne flotte hytta så besøk Hege Raudøy sin en egen hytteblogg

HYTTEPRISEN
Som en av landets største trelastprodusenter ønsker vi å fremme god bruk av tre og ønsker gjennom Inspirasjonsprisen å premiere byggeprosjekter som er til inspirasjon for andre.I fjor lanserte vi i samarbeid med Hyttemagasinet en ny pris – kun for hytter og fritidsboliger! Har du lyst til å delta og kanskje vinne 50.000 kroner så finner du søknadsskjema her.

Vil du alle finalistene så kan du klikke deg videre til Hyttebloggen vår:)

 

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format