Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


2016_Vinner uteromsprisen_utgangVi hadde en fantastisk dag sammen med familien Stuestøl tidligere i sommer. Tina Stuestøl fra Oslo (bedre kjent som damen bak Instagramprofilen «Interiorwife» ) vant med knepen margin Uteromsprisen og 50.000 kroner foran en idyllisk utestue i Skien, og en rekke andre flotte uterom i tre.

Endelig kan du se de flotte bildene vi tok da juryleder og fargeeksperten i juryen, Dagny Thurman-Moe besøkte vinneren.
2016_Vinner uteromsprisen_smalt_1000Familiens hage er på hele 500 kvadratmeter, og har fått en skikkelig oppgradering de siste par årene. Tina har designet det hele selv og tegnet inn hvert terrassebord med millimeterpresisjon. Selve byggearbeidet har dyktige snekkere utført.

Se tidligere blogginnlegg med før og etter bilder.

Selv om tomten er ganske flat valgte Tina å legge inn nivåer med høydeforskjell flere steder.
2016_Vinner uteromsprisen_dusjDet er lett å inspireres av det flotte uterommet og de smarte løsningene.

På hver premieoverekkelse deler juryleder Tone Bente juryens begrunnelse:

Tina Stuestøl har vist at «vanlige» impregnerte materialer kan gi uterommet et eksklusivt og trendy uttrykk bare det gjøres på den rette måten. Uterommet har i dette prosjektet gitt fasaden og eiendommen et skikkelig løft som bør være til inspirasjon for mange som renoverer hus. Juryen var enstemmige i sine tilbakemeldinger om at prosjektet har et svært gjennomført, moderne og ryddig design. Det var derfor aldri tvil blant medlemmene i juryen om at dette prosjektet fortjente finaleplass. Det impregnerte treverket er et bærende element i hele det bebygde uterommet og det skaper rolige overganger til resten av hagens naturelementer. Spileveggene og de ulike nivåene skaper spennende soner, og med basseng og flere spisesoner har familien skapt en avslappet «hotellfølelse» og et urbant uttrykk.
Sjekk_1000 KakeTina syntes naturligvis det var stas å vinne med så mange fine bidrag med i konkurransen. Hun følte seg aldri sikker på at det skulle kunne skje, og er takknemlig for at så mange stemte henne frem.
UtedusjTerrassen er inndelt i ulike soner, med ulike formål. Ved bassenget har familien plassert en sittegruppe som er skjermet med en levegg i spiler. Denne sonen ligger også bevisst i skyggen når solen står som høyest.

Leveggen i impregnerte spiler var en av detaljene som begeistret juryen. Den praktiske funksjonen ved at den skjermer for vind og innsyn er en ting, men Tina og familien har lykkes med å gjøre leveggen til noe mer ved at form og design er vektlagt.2016_Vinner uteromsprisen_detaljTerrasse3Belysning og varme i taket gjør at i denne hagen i Oslo varer sommeren lenge enda. Hele terrassen og er dekket med standard 28×120 impregnerte terrassebord.
2016_Vinner uteromsprisen_varmelamperMåten terrassen er designet på får de rimelige, standard impregnerte materialene til å se stilrene og eksklusive ut.
2016_Vinner uteromsprisen_gulvTinas beste tips for en inspirerende hage er god planlegging. Med så mye grønt og treverk er naturmaterialene dominerende, og det kan da være fint å se etter andre materialer som plast, metall og tekstil til møbler og tilbehør.
Flamingo 2016_Vinner uteromsprisen_lamperLounge og spisebord har overbygg med varmelamper som gir økt komfort og lengre utesesong for familien. I denne flotte hagen varer nok sommeren til langt ut i oktober.2016_Vinner uteromsprisen_tak

Vil du se bilder av vakre interiør, bygninger og uterom i TRE kan du følge oss på @bergeneholm på Instagram!

1 kommentar til “Sommer og sol hos vinneren av Uteromsprisen”

[…] Fjorårets vinner av Uteromsprisen ble familien Stuestøl i Oslo. Du kan se bilder fra premieoverrekkelsen her. […]

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format