Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Jury_1000Nå er alle vinnerne av Inspirasjonsprisen 2014 kåret og det gjenstår kun noen hyggelige premieoverrekkelser for fagjuryen. Derfor tenkte vi det var på sin plass og hedre også de som legger ned mye innsats og mange timers arbeid i å studere alle søknadene vi hvert år får inn til Inspirasjonsprisen.
Jobbing_1000Fagjuryen er bevisst sammensatt av ulike ressurspersoner innenfor ulike fagfelt.
Tone Bente Bergene Holm har i alle år hatt rollen som stødig og diplomatisk juryformann (i tillegg er hun Kommunikasjonsdirektør i Bergene Holm AS).
Frank Ivar Andersen er til daglig leder i Byggmesterforbundet. Han tar et stort ansvar for det bygningstekniske, og setter seg så godt inn i søknadene at han som oftes tar en liten innledning til hver søknad i plenum, før den studeres på skjerm og papir.
Tone Strand Molle jobber til daglig som konsulent og forretningsutvikler for Byggevarehandelen, og hun har naturligvis fokus på materialene i tillegg til et godt trent estetisk øye. Det har også utvilsomt Ingar Vedel (MNAL) i PV Arkitekter AS.
Ingar Vedeld er dessuten alltid med på befaring når eksteriørprisfinalistene skal sjekkes.
Asgeir Borgemoen er for oss voksene fremdeles «Sjefen over alle sjefer» og beskytter av Barnas Trepris. Men denne mannen har gjennom årene opparbeidet seg solid byggkompetanse og plutselig er det Asgeir og ikke Frank Ivar som kommenterer at noe i konstruksjonen ser feildimensjonert ut. Ferskeste jurymedlem er erfaren fargeekspert, med sterke meninger når det gjelder både formspråk og fargebruk.
Dagny Thurmann-Moe kom inn i juryen i år og ble fort endel av gjengen.
Diskusjon_1000Takhøyden er stor når det skal diskuteres, og juryen bruker like mye tid på å plukke ut finalister til Barnas Trepris som til Eksteriørprisen. Faktisk er det ofte i Åpen Klasse og klassen for barn det blir størst uenighet ettersom kriteriene er så åpne og prosjektene så vidt forskjellige. Alle jurymedlemmene får oversendt søknadene i god tid før fellesmøtene så det er en forberedt gjeng som møtes.

Asgeir_1000Likevel er det ikke sjelden at man må reise seg for å kjempe igjennom sine favoritter.
Smal_samlet_1000Inspirasjonsprisjuryen takker for alle de flotte bidragene som har kommet inn og håper det kommer like mange spennende søknader i 2015.
Alle private bygg, uansett alder, størrelse og beliggenhet oppmuntres herved av fagjuryen til å søke!

4 kommentarer til “Møt Inspirasjonsprisens fagjury”

[…] ni flotte Hytteprisfinalistene er valgt av Inspirasjonsprisens fagjury, og nå er det opp til dere å stemme frem frem vinneren som vinner hele 50.000 kr! Du finner […]

[…] ni flotte Interiørprisfinalistene er valgt av Inspirasjonsprisens fagjury, og nå er det opp til deg å stemme frem frem vinneren som vinner 50.000 kr, plankett og […]

[…] ni flotte Hytteprisfinalistene er valgt av Inspirasjonsprisens fagjury, og snart er det opp til dere å stemme frem vinneren som vinner hele 50.000 kr, plakett og […]

[…] ni flotte finalistene er valgt ut av Inspirasjonsprisens fagjury, og snart er det opp til dere å stemme frem årets vinner! Vinneren får 50.000 […]

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format