Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Premieseremoni_1000Det er uten tvil Barnas Trepris som er den mest sjarmerende prisen av Inspirasjonsprisene.
Her er vi på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av og gjerne deltar i utføringen av.
Hos familien på Gressvik har spesielt Ia (7 år)  jobbet mye, og det var derfor naturlig at hun fikk invitere klassevenninnene til markeringen.
Glade vinnere_1000Hytteeier Ia står lengst til venstre på balkongen. Utrolig nok klarte jurymedlem og «Beskytter av Barnas Trepris», Asgeir Borgemoen å komme seg opp den lille loftsluka og ut på balkongen også.
Takluke_1000Det er ikke uvanlig at Asgeir finner på sprell – selv om det i dette tilfellet faktisk var beste måten å komme seg ned fra «stua» i andre etasje.

Prisen for Barnas Trepris er en veldig morsom pris å dele ut.
Ikke bare får vi se de fine byggeriene, men vi får også ta del i hvordan barna tar byggverkene i bruk.
Inne_1000Her leker venninnene til Ia rollelek og vi fikk servert både kaffe og kake:)
Fest_1000Litt ekte mat må man også ha når det er prisutdeling.
Det er ikke hver dag man får programlederen for «Barnas Restaurant» og sjefen over alle sjefet til å servere pølser på terrassen!
Juryformann, Tone Bente, sørget for at alle fikk slukket tørsten.
Ellen Merete_1000Det er utvilsomt en veldig kreativ hjerne som står bak trehytta. Planketten skal naturligvis få sin plass på lekehytta.
Planting_1000Hos Ellen Merete Knutsen og familien er det mye kreativitet og skaperglede. Mens minstemann ville veve, satte Ia (7) og venninnen i gang med å plante stemorsblomster langs eventyrstien som fører opp til hytta.
Denne fine gangstien som barna og Ellen Merete har laget i felleskap skal vi lage et eget blogginnlegg om. Nå er det den kreative «opp-ned-hytta» og verdige vinneren av Barnas Trepris 2014 som fortjener all oppmerksomhet!
Vinner_1000Det er både et majestetisk, lekent og skulpturelt uttrykk på denne helt unike lekehytta. Vil du se flere detaljer og lese mer om byggingen kan du klikke her.

Vi deler også bilder daglig på vår Instagramkonto @bergeneholm. Følg oss gjerne!

Har du bygget noe morsomt, kult eller praktisk til, for eller med barna?
Søk Inspirasjonsprisen!

 

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format