Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


BGH_Pergola HK_1000Husker dere innlegget om Hagemessen der vi viste den flotte standen Darren Saines designet?
Vi flyttet like så godt pergolaen til vårt hovedkontor i Larvik slik at vi kunne gjøre enda flere forbedringer og tilpasninger, i tillegg til at vi fikk dokumentert hele byggeprosessen slik at du nå bygge din egen Signatur Pergola.

Bygging_640Snekkerne fra Trest Entrepenør er spesialister på bygg til hage og uterom, og  jobber ofte på Darren sin prosjekter. Ettersom de hadde demontert og merket materialene godt da pergolaen ble demontert på hagemessen gikk selve monteringen raskt og effektivt.Montering_640Det er lettest å være to når man arbeider med konstruksjonsvirke i høyden. Her skrus kraftige spiler av 48 X 98 fast fra begge sider.
Sko_640Naturligvis valgte vi å legge Signatur terrassebord som gulv. Når det impregnerte treverket får tid til å gråne vil fargene harmonisere ytterligere, og det vil kun være terrassegulvet som vil trenge vedlikehold i form av beising ca annen hvert år.Pergola_640Vi har Skeidar Larvik som nærmeste nabo og da vi så den fargerike Gozo serien måtte vi bare låne et sett og teste.  Rosa stol_640Nå håper vi bare på varme og fint sommervær slik at lunsjen kan spises ute!
Blomster_640Du kan se bildene av Darren Saines sin hage der tre pergolaer er satt sammen i vinkel på terrassebloggen vår.
Ønsker du å bygge din egen solide og trendy pergola kan du laste ned byggeguide fra nettsiden vår.Nyhetsbrev

Denne uken vil også vår nye Uteromsbrosjyre distribueres ut til våre forhandlere. Her finner du massevis av inspirasjon til terrasser, hagestuer, levegger, trehytter, leksetuer, plattinger og selvfølgelig… SIGNATUR PERGOLA.

Vi er alltid interessert i å høre hva dere synes. Send oss gjerne kommetarer og tilbakemeldinger.
Vil du se flere bilder av tre i interiør og uterom kan du følge oss Instagram og Facebook. 

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format