Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Det var forventet publikumsrekord til årets Hagemesse, og da gjelder det å utnytte arealet best mulig og sørge for oppmerksomhet. Da Maxbo Sjetten foreslo at vi burde bygge et sammen med andre leverandører tenkte vi at det kunne bli bra, spesielt ettersom den prisvinnende hagedesigneren og vår samarbeidspartner Darren Saines sto for designet.
Stand_1000Da Darren foreslo en toetasjes pergola trodde vi først at han tullet. Men neida, vi endte opp med kjøkken i første, lounge i andre etasje pluss en frittstående pergola på den unike fellesstanden vi delte med Weber og Aaltvedt og som  Trest Entrepenør AS bygget etter alle byggekunstens regler. 3Dskisse
Pergola med tv_10000 Signatur pergolaen er en videreføring av den vi har bygget hjemme hos Darren tidligere og som du kan se bilder av her.
Terrassenyheten Signatur Grå ble benyttet på gulvene inne i pergolaen og fargen harmonerte godt med både stein, møbler og det impregnerte treverket.
Pergola fra dam_1000Hele konstruksjonen ble bygget opp av konstruksjonsvirke, så den som sier at 2″4 er kjedelig bør tenke om igjen. Her er det kun 2″4 i vegg og takmodulene, mens stolper og tak også har med kraftige 2″8 bord, noe som gjør Signatur pergolaen svært solid.
Selvfølgelig hadde vi med oss våre fremste eksperter på tre og impregnerte materialer, og vår mann, Gunnar Christensen fikk brukt all sin erfaring og kompetanse når hagebyggere ville ha tips og råd til å bygge med tre i uterommet.
Eksperten_1000Den vakre dammen ble rammet inn av  Signatur Grå terrassebord.
Vann_1000Med ulike utepeiser og belysning kan en pergola brukes større deler av året. Selv om det sterke lyset på Hagemessen gjorde at de stemningsfulle elementene ikke syntes like godt er det lett å forestille seg at man kan nyte mange fine vår- og høstkvelder hvis man har en slik fin gasspeis i pergolaen.
Nå er pergolaen demontert og på vei til oss, der vi skal sette den opp på nytt og dokumentere hele prosessen. Så om et par uker kan du laste ned en guide til hvordan du selv kan bygge en solid og vakker Signatur pergola, designet av landets fremste hagedesigner Darren Saines. Skal du først bygge terrasse anbefaler vi vår slik-gjør-du-det guide som du finner sammen med de andre guidene på vår nettside.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format