Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Finalister Uterom
I år var det et utrolig høyt nivå på prosjektene vi fikk inn som søkere til  Uteromsprisen. I denne kategorien er vi på jakt etter inspirerende bruk av tre i uterommet. Det kan være en terrasse, et overbygg, et anneks eller egentlig det meste som bygges utenfor husdøra.

Fra i dag, tirsdag 05. april til den 12. april kan du stemme frem din favoritt til å vinne Uteromsprisen 2015. Trykk på lenkene for å lese mer om hver finalist.
Avstemmingen foregår på Norges største hageblogg Moseplassen.  Premien er på 50.000 kr og årets kandidater er som følger (i tilfeldig rekkefølge):
……………….
Finalist nr. 1
Christine Holmen
Flerfunksjonelt og tøft uterom med kjøkken og pergolaUtekjøkken……………….
Finalist nr. 2
Charlotte Hegge Wærstad
Idyllisk hagestue bygget i stil med huset
Utestue
……………….
Finalist nr. 3
Monica og Rune Dahle Pedersen
Funksjonell og fin terrasse med overbygg
Overbygg
……………….
Finalist nr. 4
Tina Stuestøl
Skapte hotellfølelsen i egen hage
Terrasse
……………….
Finalist nr. 5
Manuela Hardy
Skjermet hagen med stilren utestue

Utestue
……………….
Finalist nr. 6
Heidi og Njål Vikanes
Unik utestue bygget for ruskete vestlandsvær
Utestue……………….
Finalist nr. 7
Annbjørg Hylland
Flott terrasseløsning med lys og lekker vinterhage
4Nysommerstuebilde1……………….
Finalist nr. 8
Esben Ronander
Løftet uterommet med en gigantisk drømmeterrasse
Terrasse
……………….
Finalist nr. 9
Arne Hustvedt
Transformerte fasaden med spennende trappløsning og effektfulle spiler
Trapp

For Uteromsprisen ser juryen etter spennende uterom i tre, og som tidligere har vi vår publikumsavstemming på norges største hageblogg www.moseplassen.no , når Uteromsprisen skal kåres.
Fagjuryen for Bergene Holm Inspirasjonspris hadde ingen enkel jobb med å velge ut hvilke prosjekter som skulle bli finalister i konkurransen om Uteromsprisen 2015.
Fagjuryen  jobbet seg gjennom alle søknadene og vurderte hvert prosjekt grundig.

Angående avstemningen:
Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling. Hvert medlem av fagjuryen har også fått fordele stemmer til finalistene og disse vil vektes 50/50 med publikumsstemmene. Vinneren vil bli kontaktet så snart vi har sjekket stemmer og summert – resultatet offentliggjøres her på bloggen den 14. april.

Juryen vil benytte anledningen til å takke for alle de flotte bidragene. All arbeidsinnsatsen og den bevisste holdningen til materialvalg og løsninger har i år imponert juryen ekstra mye.

Hvert år har Bergene Holm AS gleden av å dele ut 250.000 kr gjennom Bergene Holm Inspirasjonspris. Har du bygget eller pusset opp med TRE håper vi at du søker Inspirasjonsprisen! Alle som har brukt tre i sine byggeprosjekter til å søke på Uteromsprisen: Vi er på jakt etter spennende uterom i tre som harmonerer med øvrig bebyggelse; terrasse, balkong, lysthus, vinterhage, sjøbod, anneks etc.

Har du pusset opp eller bygget med tre ute? Da håper vi at du søker Inspirasjonsprisen 2016! ( Prosjektet skal være helt ferdig og man kan søke 2 år etter at det er avsluttet)

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format