fbpx
Hjem Bergene Holm InspirasjonsprisInspirasjonsprisen 2021Barnas Trepris 2021Aktivitetsbygg Et smart aktivitetsbygg med fine detaljer

Et smart aktivitetsbygg med fine detaljer

av Bergene Holm

Barnas Trepris | Aktivitetsbygg – finalist #1
Eier: Karina


Karina har bygget en funksjonell aktivitetsbygg med flere soner til lek og aktiviteter. På uteområdet har de laget en båt, klatrestativ, kafé, sandkasse med ‘bilbane’ og sitteplass med blomsterkasser!

Bilde av aktivitetspark barnas trepris finalist 2021 nummer 1

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

“Vi hadde en grusbelagt tomt etter huset sto ferdig i 2016. Vi ville gjøre noe spennende på denne ellers kjedelige plassen, og ville bygge noe som kunne glede barna våre som er født i 2017 og 2019. Vårt eldste barn drømte om en rutsjebane, klatrevegg, sandkasse og butikk/cafe, så her begynte planleggingen… “

Bilde av aktivitetspark Barnas Trepris 2021. Sandkasse med malt altanrekke.

“Vi er veldig fornøyd med hele konstruksjonen! Det har blitt mange timer lek etter prosjektet sto ferdig. Vi har lett etter skatter i sandkassen, hatt rollelek med Kaptein Sabeltann i front, klatret, rutsjet og kost oss mye. Minsteguttens favoritter så langt er sandkassen og tunellen. Datteren vår bruker rutsjebanen, sandkassen og klatreveggen flittig, hun selger også mye godt i kafeen sin.”

Bilde av aktivitetspark hos finalist i Barnas Trepris. Bilde av sitteplass for voksne i tilknytning til aktivitetsparken

ER DETTE AKTIVITETSBYGGET DIN FAVORITT?

Juryen inviterer til at alle som følger våre kanaler kan legge igjen kommentarer og heiarop. Det er ikke en avstemming, men juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før juryen endelig kårer 1. plass i hver kategori fredag kl 12 hver uke. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om dette er din favoritt!


Alle som liker, kommenterer og heier på finalistene er med i trekningen av et sett med “stableklosser” i tre. En gøyal utendørsaktivitet for hele familien til en verdi av 500kr!

Bilde av premie som du kan vinne ved å kommentere hvem du synes bør vinne Barnas Trepris 2021.

BARNAS TREPRIS 2022 – NOE FOR DEG?

Har dere snekret en olabil, bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse? Eller har du kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? 
Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke! Søknadsfristen er 1. desember 2022.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar