fbpx
Hjem Bergene Holm InspirasjonsprisInspirasjonsprisen 2021Barnas Trepris 2021Aktivitetsbygg Sydhavsinspirert lekestativ med sklie

Sydhavsinspirert lekestativ med sklie

av Bergene Holm

Barnas Trepris | Aktivitetsbygg – finalist #2
Eier: Tina og Eivind | @tinateres_home


Tina og Eivind har brukt 2020 til å bygge et lekestativ til datteren sin for å gjøre det både mer innbydende og gøy å være hjemme i hagen.

Bilde av finalist i Barnas Trepris 2021. Bilde av aktivitetspark med tårn, sklie og hengekøye

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

” Vi søkte litt på nettet på hvordan lekestativet skulle se ut, men vi ville ikke ha den tradisjonelle stilen og bestemte oss for å lage noe helt annet. Vi ønsket noe som var mer sydhavsinspirert, og da ble det et bungalow-inspirert lekestativ. “

Bilde av finalist i Barnas Trepris 2021. Bilde aktivitetspark av tårn, sklie og hengekøye

“Lekestativet har to etasjer. Første etasje er en lekebutikk med eget vindu og trappen består av to store trinn med oppbevaring for leker. Andre etasje er en balkong med utkikkspunkt og sklie. I trappeløpet er det et stort vindu mot skogen bak eiendommen. Lekestativet gjør det også mulig å bruke både husker, “fuglerede” og hengekøye etter eget ønske.”

Bilde av finalist i Barnas Trepris 2021. Bilde aktivitetspark av tårn, sklie og hengekøye.

ER DETTE AKTIVITETSBYGGET DIN FAVORITT?

Juryen inviterer til at alle som følger våre kanaler kan legge igjen kommentarer og heiarop. Det er ikke en avstemming, men juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før juryen endelig kårer 1. plass i hver kategori fredag kl 12 hver uke. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om dette er din favoritt!


Alle som liker, kommenterer og heier på finalistene er med i trekningen av et sett med “stableklosser” i tre. En gøyal utendørsaktivitet for hele familien til en verdi av 500kr!

Bilde av premie som du kan vinne ved å kommentere hvem du synes bør vinne Barnas Trepris 2021.

BARNAS TREPRIS 2022 – NOE FOR DEG?

Har dere snekret en olabil, bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse? Eller har du kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? 
Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke! Søknadsfristen er 1. desember 2022.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar