fbpx
Hjem Bergene Holm InspirasjonsprisInspirasjonsprisen 2021Barnas Trepris 2021Aktivitetsbygg Aktivitetsbygg med kiosk, sandkasse og sjørøverskute

Aktivitetsbygg med kiosk, sandkasse og sjørøverskute

av Bergene Holm

Barnas Trepris | Aktivitetsbygg – finalist #4
Eier: Thea | @interior.by.thea


Utgangspunktet til Thea og familien var at de ikke hadde noen lekeplass i umiddelbar nærhet. Siden det etterhvert hadde blitt en del småbarnsfamilier i nabolaget deres ønsket de å ta saken i egne hender. Etter å ha hentet inspirasjon fra flere ulike prosjekter kom de frem til en kombinert løsning med sandkasse, butikk, sjørøverskip og sklie!

Bilde av kombinert aktivitetsbygg. Finalist i kategori Aktivitetsbygg i Barnas Trepris.

Utdrag fra søknaden til Uteromsprisen:

“Dette prosjektet bakte vi inn i en planlagt forstørrelse av plattingen. Sandkassen er bygget slik at den med to bjelkelag og noen terrassebord kan kles igjen når barna om mange år ikke lenger bruker den, og dermed gi oss større plass på plattingen.”

Bilde av kombinert aktivitetsbygg. Finalist i kategori Aktivitetsbygg i Barnas Trepris. Bilde av kiosk og sjørøverskute.

” Vi er ekstremt fornøyde med sluttresultatet! Vi forventer vi at det blir et fast samlingssted for nabolaget når de etter hvert skal leke mer sammen. Det blir stas! “

Bilde av kombinert aktivitetsbygg. Finalist i kategori Aktivitetsbygg i Barnas Trepris. Bilde av kiosk i sjørøverskuta.

ER DETTE AKTIVITETSBYGGET DIN FAVORITT?

Juryen inviterer til at alle som følger våre kanaler kan legge igjen kommentarer og heiarop. Det er ikke en avstemming, men juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før juryen endelig kårer 1. plass i hver kategori fredag kl 12 hver uke. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om dette er din favoritt!


Alle som liker, kommenterer og heier på finalistene er med i trekningen av et sett med “stableklosser” i tre. En gøyal utendørsaktivitet for hele familien til en verdi av 500kr!

Bilde av premie som du kan vinne ved å kommentere hvem du synes bør vinne Barnas Trepris 2021.

BARNAS TREPRIS 2022 – NOE FOR DEG?

Har dere snekret en olabil, bygget en fin lekestue eller en kul sandkasse? Eller har du kanskje satt opp et klatrestativ eller en sjørøverskute i hagen? 
Vi er på jakt etter kreativ, artig og engasjerende bruk av tre som barn har glede av; lekebil, køyeseng, lekehytte, huskestativ etc. Det har ingen betydning om det er på et barnerom eller et prosjekt i hagen. Alle som bruker tre i sine byggeprosjekter oppmuntres til å søke! Søknadsfristen er 1. desember 2022.

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

Andre innlegg vi tror du vil like

legg igjen en kommentar