Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


I Kristiansand bor det en nevenyttig familie! Thomas Sommerset med sønn og datter har laget alt fra sverd og skjold, haier og fly, til Barbie-TV og Batman-kjelke. Og alt i tre.

 

Her en borg til riddere:

 

Et eksempel er et kulespill dimensjonert for golfballer; fra tegning til ferdig spill:

 

Yngstemann på 10 år er iferd med å bli en stor snekker. Med egen drill og verktøyvegg i garasjen produserer han ting som kniver, skrin og fingerboard med rampe med stor oppfinnsomhet og skaperglede!

 

Familien Sommerset har funnet en god, sosial, lærerik og utviklende aktivitet som alle har glede av. Garasjen har blitt et naturlig samlingspunkt for ungene i gata.

Bloggen Hjemmelagd er proppfull av snekkerier til inspirasjon for andre.

 

Juryens argumenter:

Barnas trepris skal premiere byggeprosjekter for eller av barn. Denne søknaden har begge deler. Her er det små og store trebyggerier laget for barn og også mange prosjekter hvor barna har bidratt med både ideer og innsats.

Kreativitet, skaperglede, kunnskapsoverføring og et godt samarbeid er en rød tråd i alle bidragene i denne søknaden. Tre og treprodukter brukt på utradisjonelle måter til inspirasjon for store og små.

Komplett bildegalleri finner dere under ‘Bilder’ på vår Facebook-side.

 

Vinneren av Barnas Trepris 2011 og kr 10.000 kåres onsdag 21. mars.

De andre kandidatene finner du her:

Finalist 1: Trehytte

Finalist 2: Mummihus

 

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format