Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


3 farger_rHos oss bedrives det kontinuerlig produktutvikling, og i anledning våre nye beisfarger har vår produktsjef Interiør gått inn med hud og HÅR for å finne de optimale fargene og kombinasjonene. Tre forsøk i frisørstolen var det som skulle til, men vi vet jo fra før at alle gode ting er TRE.

Alle gode ting er treFrisører er vant til at kunder tar med bilder av frisyrer de ønsker å kopiere og la seg inspirere fra, men det var for frisøren Bel Ami i Sandefjord første gang at noen dukket opp med trepaneler i veska.

Våre paneler_rHår har faktisk endel til felles med tre. Det er naturlig, vokser sakte men sikkert og poretettheten påvirkes av omgivelsene og næringen det får.

Bildet under er ikke den første omgangen med «hårbeis», men tredje og siste behandling – der en mer rød og gyllen farge er påført.
Det viste seg nemlig at Amalies hår trakk til seg kalde farger mye lettere enn de varme tonene hun ønsket.

HårbeisSlik kan det også være med tre, og derfor testes våre paneler nøye før de kommer ut på markedet. Siden tre har en naturlig farge ubehandlet gjelder det å finne farger som gir det fine transparente samspillet som beis gir til treverk.

Beising_rFor oss er det viktig å lage paletter som harmonerer godt med hverandre, og er tilpasset det nordiske lyset. De nye beisefargene vil også matche Tre bukkene Bruse kolleksjonen godt. Våre beiser testet manuelt for å se fargekombinasjoner og hvilken metning beisen bør ha før det sendes videre til maskinell påføring og testing.Finne farger_r
Testing_r Vi synes selvfølgelig at vår kjære kollega er nydelig uansett, og normalt ser vi henne jo ofte med hjelm. Likevel må vi kunne si at hun kler de nye beisefargene veldig godt!
Etter_rOm kort tid vil vi lansere flere nyheter av ferdigbehandlet panel i fine beisfarger.  Kanskje tar du også med en trebit til frisøren neste gang?

Vi du følge tettere med på hva vi bedriver til daglig kan du søke #bergeneholm på Instagram (@bergeneholm) og følge oss der og på Facebook.
Til slutt: Hos oss i Bergene Holm er TRESKALLE et stort kompliment.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format