Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


I Åpen Klasse er det verken størrelsen på prosjektet eller søknaden vi får inn som er avgjørende. Så lenge fagjuryen har nok informasjon til å forstå hva som er bygget og tanken bak det blir alle prosjekter vi får inn vurdert grundig.
I Åpen Klasse finner vi byggeprosjekter det gjenbrukt materiale utgjør hoveddelen av byggeprosjektet, eller man har bygget noe som ikke naturlig hører hjemme i en av de andre kategoriene. Noen søkere holder også til i områder utenfor vårt naturlige marked.  Premien er på 10.000 kr.

Finalist nr 2 i år er Ricardo Benjamin og hans kreative hylle
Blogg_540Juryen syntes Ricardo med denne hyllen har vist både kreativitet og lidenskap. Ikke bare ser hyllen tøff og annerledes ut, den gjorde også hans samboer veldig glad. Etter at Ricardo hadde tegnet opp hyllen tok han rett og slett en vanlig glattkant og saget til i riktige størrelser. Delene ble limt og skrudd sammen før han til slutt malte G-nøkkelen sort. Juryen syntes Ricardo viste stor kreativitet og at resultatet på hyllen er velkomponert og godt proposjonert. Dessuten er det et prosjekt med stor inspirasjonsfaktor. Bygging_tn
Fagjuryen i Bergene Holm Inspirasjonspris har tidligere i år valgt ut 6 flotte finalister i konkurransen om Åpen Klasse 2014 der premien er på 10.000 kr.
Hvem som stikker av med seieren vil vi avsløre her på bloggen innen påske.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format