Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Hyttemagasinet_finalisterInspirasjonsprisjuryen og Hyttemagasinet har plukket ut 9 finalister som viser bredden i hvordan nordmenn bygger og pusser opp sine hytter og fritidsboliger. Vi synes det er ni flotte og inspirerende hytter som alle viser god bruk av tre.
Hvilken er din favoritt til å vinne 50.000 kroner og heder og ære?

Juryen har vektlagt å finne ulike typer hytter og her er det fjellhytter, fjordhytter, hytter i skogen og helt i havgapet. Noen av hyttene er nybygde, andre er restaurerte og enkelte har fått et påbygg eller ny uteplass.

På vår hytteblogg har vi laget en artikkel til hver av kandidatene slik at du kan bli godt kjent med prosjektene og la deg inspirere.
Finalistene
I perioden mellom 22.- og 28. februar  kan du stemme på din hyttefavoritt her på byggebloggen og på hyttebloggen og vinne fine premier!

På Hyttemagasinets og Bergene Holm sine Facebooksider vil det i hele uke 8 trekkes en daglig vinner.
Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.
Du kan  selvfølgelig også legge igjen en hyggelig melding til en av  finalistene eller spørsmål og kommentarer om bruk av tre på hytta. Før avstemmingen starter vil vi dele juryens kommentarer i et eget innlegg på både hytte- og byggeblogg.

I ukene fremover kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto også. Mye moro fremover altså!
Hytteprisen deles ut i samarbeid med Hyttemagasinet og du kan lese om finalistene på www.hyttemag.no også.

Søk #bergeneholm og #hyttemagasinet og la deg inspirere!

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format