Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


drengs36_1000
Endelig er første vinner av Hytteprisen kåret. Det er gøy å se at over tusen personer har vist stor intresse for Hytteprisen og stemt på deres favoritt! Det var veldig jevnt i toppen, men til slutt var det denne flotte hytta til familien Martinsen som ble årets vinner med 20,4% stemmene.

sør_balkong_1000
 I denne flotte hytta er det mye tre inne som ute! Det har vært særlig to prinsipper som har vært viktige for familien Martinsen: Ingen trær skulle felles, og det skulle ikke sprenges vekk fjell. Begge klarte de å overholde!

stue_1000
Juryens kommentar: – Selv om hytta er moderne har den et varmt og nært utrykk, og måten de har klart å tilpasse tomt og vegetasjon er svært vellykket.
Juryen gleder seg til overrekke premien på 50.000kr under vårens hyttemesse på Hellerudsletta. Flere bilder av vinnerhytta finner du på hyttebloggen. 

Vil du lese om hvordan Nina opplevde å få beskjeden om at hun og døtrene hadde vunnet Hytteprisen?
Da bør du klikke her og lese artikkelen til Hyttemagasinet. Til våren skal det selvfølgelig lages en fyldig reportasje også:)

2.plass kom den fine stilrene hytten til Kari-Anne Magler Wiggen med 15,5 % av stemmene.

Tre_1000
Kari-Anne har bygd en lys og minimalistisk hytte med gode planløsninger. Hun har valgt liggende panel for å skape størst mulig romfølelse. Panelet er hvitbeiset for å beholde treverket lyst. Vil du la deg inspirere?  Ta en titt på vår hytteblogg for flere bilder av hytta.

På delt 3. Plass har vi paret Sveinung Wiig Andersen og Eva Dønnestad med deres moderne hytte og Kari Stenbock Pedersen med hennes typisk norske hytte. Begge hyttene fikk 11,4% av stemmene.

Sveinung og Eva har gjennom bevisst materialvalg klart å skape en naturlig og helhetlig harmoni med bruk av naturmaterialene tre og stein. Ønsker du å se flere bilder av hytta deres, så kan du lese mer og se bilder i innlegget på Hyttebloggen vår!

Stue_1000
På helårshytta til Kari og familien i Valdres har familien blant annet bygget en flott terrasse. De viser i sitt interiør at tre varer evig og at med hjelp av beis, kan man skape et helt nytt uttrykk.Stue_1000
Inspirasjonsprisen og Hyttemagasinet vil takke alle søkere til Hytteprisen i 2015.

Det kom inn mange gode søknader med flotte hytteprosjekter og juryen hadde en krevende jobb med å velge finalister. Alle de 9 finalistene er samlet på Hyttebloggen vår og på Hyttemagasinet sine hjemmesider.

Til alle dere som bygger eller pusser opp hytter og fritidsboliger med TRE – søk Hytteprisen innen 1. desember.

Følg oss gjerne på Instagram @bergeneholm for å se hvordan kåringen av alle de andre Inspirasjonsprisene går:)

1 kommentar til “Tidenes første vinner av Hytteprisen”

[…] kriteriene best. (Juryformann, Tone Bente har ikke avgitt stemmer , noe hun heller ikke gjorde da Hytteprisen ble kåret tidligere i […]

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format