Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Barnas Trepris

I kategorien Barnas Trepris er vi på jakt etter kreative byggeprosjekter bygget av, med eller for barn.
Tre skal naturligvis utgjøre hovedelementet i det som bygges. Premien er på 10.000 kr og deles ut av «sjefen over alle sjefer» Asgeir Borgemoen.
Fagjuryen i Bergene Holm Inspirasjonspris har  i år valgt ut tre helt ulike og unike lekestuer, to kreative seng- og barneromsløsniger, en lekeskute og en olabil i konkurransen om Barnas Trepris 2015.

Fagjuryen har etter grundig gjennomgang av søknader og bildemateriell plukket ut følgende 7 finalister (i tilfeldig rekkefølge) som de mener har høy inspirasjonsfaktor:

………………..
Finalist nr 1) Herman Kristian Mørk
Solid og flott lekestue i sveitserstil. Lekehuset er bygget med samme kledning og detaljering som hovedhuset. Det er fullisolert og bygget etter alle kunstens regler.

Hele_1000

………………..
Finalist nr 2) Janne-Marit Syrstad
Lekent og stilsikkert designet mulitifunksjonsmøbel med soveplasser, hems og hule. Med det velklingende navnet Williamsborg hersker det ingen tvil om hvem som regjerer her. Den lille herskeren har også vært med på å designe løsningen.
Hule_1000

………………..
Finalist nr. 3) Camilla Øvrebø

Har man tre små pirater i hus, stor eiendom og nok pågangsmot så kan hagen bli til et eldorado for lek og moro. Mor og de eldste guttene har sammen bygget en solid båt laget av impregnerte terrassebord og plassert den i en dam i hagen.
Pirat_1000………………..
Finalist nr. 4) Manuela Hardy
En skulpturell og moderne tilnærming til lekestue. Manuela har bygget en annerledes lekestue med spennende vinkler, linjer og vindusflater.
Fotball

………………..
Finalist nr. 5) Kristian Haaland

Et tomt kjellerrom er forvandlet til et kreativt lekerom med innholdsrikt slott og smart legobord. Kristian har til og med bygget et «fengsel» under sengen.
Slott_1000………………..
Finalist nr. 6) Robert Brenner Martins
Tøff olabil bygget av tre tøffe gutter fra Tønsberg.
Gutta………………..
Finalist nr. 7) Rune H. Bakke
Fargerik og flott lekestue med fine detaljer og moderne linjer. Lekestuen står perfekt i stil med de andre husene på eiendommen hvor fargene oransje, grått/sort og rødt også går igjen.
Sittegruppe_1000

Hva synes du om årets finalister?

Nivået på søknadene som kom inn til Barnas Trepris i fjor var veldig høyt, og det er ikke lett å være jury når spennvidden både er stor i omfang på prosjektene og i hvem som gjennomfører det.
Endelig vinner vil bli kåret av juryen fredag 29. april. Innen den tid skal vi få lagt ut innlegg om de tre prosjektene juryen likte aller best, så allerede i morgen vil du kunne lese mer om den første superfinalisten til å kunne vinne Barnas Trepris 2015.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format