Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Alibaba_1000 smal Årets vinner av  Åpen Klasse er et av de mest kreative trebyggeriene Inspirasjonsprisjuryen noen gang har sett!
Det var en glad og overrasket Torjus Døsen som i dag fikk telefon fra juryleder om at han hadde vunnet 10.000 kroner i Åpen Klasse med sitt spesielle og eksotiske trehus.

Torjus var så imponert over de andre finalistene at han ikke trodde på seier. Likevel hadde han sagt til datteren at skulle det bli de som vant, så skulle premiepengene finansiere neste byggeprosjekt, og de skulle søke Inspirasjonsprisen igjen!Hjelp_1000Ettersom det spesielle og fantasifulle byggverket ikke fikk «lov» av kona til Torjus til å bli plassert på taket av huset donerte han det bort til en nyetablert lekeplass som manglet lekeapparater, og vi håper naturligvis at vi får anledning til å besøke lekeplassen senere i sommer.Løft_1000 Dette byggverket er definitivt ikke et prosjekt for nybegynnere. Vi synes vi må fortelle at Torjus mange ganger plundret med den krevende løkkuppelen, men hentet ekstra pågangsmot i at han skulle vise naboen (som visstnok har bygget et åttekantet hagehus) hvem som var «kongen av konstruksjon» i nabolaget. Her kan du se flere bilder og lese mer om prosjektet.Bygging_1000Vi takker alle søkere og finalister til Åpen Klasse. I denne inspirasjonspriskategorien bygges det så mye kreativt og spennende i tre, og ofte gis nytt liv til treverk ved å gjenbruke. I fjor ble Torjus Døsen fra Hagavik syd for Bergen semifinalist til Barnas Trepris og i år vant han Åpen Klasse. Det viser at det er fult mulig å søke flere år på rad og i flere klasser.

Har du bygget noe som kan være til inspirasjon for andre?
Da håper vi at du søker Inspirasjonsprisen. Søknadsfristen er 1. desember hvert år.

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format