Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Hele_1000    I januar og februar har flere av våre kunder sine store proffmesser og først ut er som vanlig Løvenskiold Arena, der vi møter både ansatte og proffen. Selvsagt benytter vi enhver anledning til å snakke om trelast og treinteriør.Ole_1000  I år ville vi virkelig synes blant mye hvitt og grått, så vi lot hele standen følge vår flotte røde logofarge som sammen med ubehandlet og behandlet treverk skaper en fin ramme for gode samtaler og kunnskapsformidling.stand_1000Vi har et bredt produktspekter og vi bygget derfor 4 søyler som hver representerer sin produktgruppe; kledning, panel, listverk og terrassebord.Stand2_1000Siden vi har kommet med flere nyheter og utvidet sortimentet av spilepanel (trespiler) en flotte bakveggen er satt sammen av spiler i mange ulike dimensjoner og treslag. Det tøffe ståbordet er av den solide typen i 48×198 konstruksjonsvirke.
Egentlig er spilepanel ikke det vi tradisjonelt kaller panel, men glattkanter (uten not og fjær), og ofte i relativt smale dimensjoner. Spiler_messevegg_4x3Mye annet flott listverk er samlet på stolper eller «primstaver» så det skal være lett å studere profilen.
Listverk_1000Det tar lang tid å utvikle et godt messekonsept, og det er alltid spennende å se om alle bitene faller på plass slik vi hadde tenkt. Det er også en utfordring å skulle frakte alle elementene rundt når vi nå skal videre til flere av våre kunders messer.

Vi tror vår flinke serviceansvarlige, Erik var rimelig glad for at han hadde planlagt pakkingen godt:) Det er ikke mye mer som ville fått plass i vår messehenger i år.Full bil_1000Hvor han hadde gjemt støvsugeren er ikke lett å se. Men når vi skal møte våre viktigste kunder skal det være rent og pent!Stovsuge_1000Nå gjenstår det å se om de besøkende føler seg like hjemme på standen som vi gjør, og om de sitter igjen med ny kunnskap og inspirasjon til bruk og salg av trelast og treinteriør når de er tilbake i hverdagen!

Vil du se mer fra våre messer kan du følge oss på Facebook og Instagram!

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format