Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Skuta_1000Denne fine lekeskuta syntes fagjuryen representerte akkurat det Barnas Trepris skal. Et overkommelig prosjekt som er mulig å få til uten store forkunnskaper, med standard materialer og smart gjenbruk.
På gården til familien Lyngra Lund i Sandefjord har helt sikkert de to gutta til Karine og ektemannen lært mye, og fått tidlig mestringsfølelse i snekkerfaget. Det er smarte og rimelige løsninger som kan inspirere andre, og de kan klart å beholde sandkassa som minstemann ønsket, og samtidlig har storebror fått sitt sjørøverskuteønske oppfylt.
Jobbe_1000De to små barna til Karine har gjort mye av jobben selv. De har båret materialer, saget, spikret, målt og malt. Fagjuryen synes derfor at Karine og familien fortjener en delt andreplass i årets konkurranse. Akkurat som gutta fra Vik som de deler sølvplassen med får også disse to små snekkerne et gavekort på 1000 kroner på sin lokale byggevarehandel som er Carlsen Fritzøe Sandefjord.
Sage_1000Impregnert 48×98 er gravd ned i grusen på langsidene og samme dimensjon er benyttet som «reisverk» til den lille skuta.
Ratt_1000En gjerdestolpe + rundstokk/ kosteskaft er en smart og rimelig løsning for å lage mast og plass til styrmann på skuta.
Male_1000Noen gamle og noen nye kledningsbord er montert på 48×98 impregnert k-virke og malt låverødt.
Detaljer_1000Hjelper voksne til med maskeringstape blir resultatet proft selv om barna gjør hele malejobben selv.
Flagg_1000Flagget er laget av gamle t-skjorter. Heia kreativitet og gjenbruk!

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for daglige oppdateringer. Senere i sommer vil det selvfølgelig komme innlegg om flere av de inspirerende prosjektene i Barnas Trepris.


Har du bygget noe for eller med barn?

Her kan du lese mer, se søknadskriterer og finne søknadsskjema

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format