Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


skute med hei_1000Her kan du lese del 2 av byggeprosjektet til familien Ringelig: Vinner av Barnas Trepris 2017.

Vil du se hvordan planlegging og starten på dette prosjektet var kan du starte her.fasade med spor for fallgitter_1000I dette innlegget begynner prosjektet å ta form. Mesteparten av materialene i tillegg til tømmer er forskallingsplank, impregnert k-virke og terrassebord i forskjellige dimensjoner.
begge ringer montert_1000En kan ikke ha høydeskrekk i denne hagen.

Aktiviteten de har lagt til rette for passer både små og store barn og motiverer til aktiv lek.
Ida tester_1000Selvfølgelig har Ida på 2 år også svingt hammeren!
ida liker faget_1000 Enskinnebanen er ganske så unik. Mark og familien har aldri sett en slik installasjon, med sving i banen, noen annen plass.
mer testing_1000Den tøffe borgen er malt grå.
fasade _1000Peter på 5 år elsker borger og riddere. Borg med fall-lemm var hans største ønske.
follemm testes_1000 alle hjelper_1000Bestemor har også jobbet på dette omfattende prosjektet.   Mamma, Lena fortjener en stor del av æren for prosjektet. Hun tok mye mer av husarbeid i denne perioden, slik at pappa, Mark og barna kunne være ute.kanon-i terassebord_1000En tøff kanon med understell av impregnert 48×98 er et must på ei sjørøverskute. Kanonrøret er kjøpt på finn.no (Samme kanon som Lutepus har :-)) Kanonen er ekte og fult brukbar….
Fallgitter i skumgummi _1000Fallgitteret er laget av skumgummi.
fallgitter på plass_1000Av tømrearbeid er tårnet med spiraltrapp det pappa er mest stolt over. Trappedimensjoneringen er optimalisert for 130 cm høye personer, men det er likevel mulig for voksne til å komme seg opp.
trapp2 _1000tårntrapp_1000Å inkludere barna er nok nøkkelen til suksess i et slikt prosjekt. De har hatt det gøy, og det er bra for motivasjonen.
02-Skute og borg _1000

Klikk her hvis du vil se flere bilder av det ferdige prosjektet?

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format