Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


BW_1_1000Fagjuryen i Bergene Holm Inspirasjonspris valgte ut 9 finalister i kategorien Åpen Klasse og endelig får du en liten sniktitt på hvilke prosjekter som er valgt ut.

Uansett representerer alle god inspirasjon for andre som skal bygge med tre!

Det er svært forskjellige prosjekter som juryen har plukket ut som årets finalister.
Her et det solid håndverk, kreativitet og gode ideer og det et er nettopp variasjonen som er så spennende med kategorien Åpen Klasse. Det er også grunnen til at juryen alltid «sliter» med å velge sine favoritter i Åpen Klasse.


Vi har gruppert de 10 finalistene i 3 grupper, du kan klikke under for å lese mer om de ulike prosjektene i hver gruppe:

Finalistene i gruppe 1: Møbler i tre

Se og les mer om tre spennende finalister som har bygget alt fra vinkjeller til spisebord av gammelt naust. Soverom_1000 Kraftig Vinkjeller_1000


 

Finalistene i gruppe 2: Hage og uterom med tre

Se og les mer om de fire finalistene som har bygget flotte tilskudd til uterommet i impregnert treverk. Skulptur

cof

PortalStol_gress


 

Finalistene i gruppe 3: Aktiv med tre

I denne siste gruppen er det to veldig spennende og kreative byggerier! Se bilder og les mer om finalistene med «festivalterrasse» og et stilig fotballmål i konstruksjonsvirke.
Bilen Skudd

Vil du lese mer om de ulike prosjektene?

Hvem synes du bør vinne 10.000 kroner?

Finalister gruppe 1: Møbler i tre
Finalistene i gruppe 2: Hage og uterom med tre
Finalister gruppe 3: Aktiv med tre

Her er det både kreativitet og mange gode historier!


Har du bygget noe i tre som kan være til inspirasjon for andre?

Som en av landets største trelastprodusenter ønsker vi å fremme god bruk av tre og gjennom Inspirasjonsprisen å premiere byggeprosjekter som er til inspirasjon for andre.

Åpen klasse er kategorien der vi samler søknader som enten faller litt utenfor våre kriterier som at søker er ikke er privatperson, (men et lag, forening eller bedrift) eller at trelasten ikke er handlet hos en av våre mange forhandlere. Det er ikke en forutsetning at trelasten er produsert hos oss. Det kan også være at man har bygget noe som ikke naturlig hører hjemme i en av de andre kategoriene og derfor havner i Åpen Klasse.
I Åpen Klasse er premien på kr 10.000 og juryen vektlegger inspirasjonsevne og kreativitet sterkest.

Les mer på nettsiden vår

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format