Hus
Interiør
Uterom
Tre og barn

Velkommen!

Velkommen til Norges mest inspirerende og allsidige byggeblogg. Her finner du utallige byggeprosjekter med et særlig fokus på tre.


Kategorier

Smålistkasse_1000De fleste byggevarebutikker har utstillinger av produktene de selger. Det gjelder også våre paneler, kledningsprofiler, listverk og terrassebord. Behovet for system og mulighet til å vise nyheter og vise produkter sammen med andre gjorde at vi for et års tid siden begynte å lete etter leverandører som kunne hjelpe oss å lage det perfekte systemet for mindre utstillinger og smålister. Her er historien om hvordan våre utstillingsmodeller ble skapt.
SmålistkasseEtter mange runder med flere leverandører sto vi igjen med en bedrift som skilte seg ut både på kvalitet og kompetanse. Det morsomme var at dette ikke var en hvilken som helst bedrift, men en lokal bedrifts som har som hovedformål å  gi arbeid til mennesker som trenger tilrettelagte arbeidsoppgaver. iVekst jobber med utgangspunkt i at alle har behov for en meningsfylt hverdag med kreativitet og utvikling. Derfor skaper og bygger de produkter og leverer tjenester som både private og bedrifter som oss kan bestille.
ErikVår reise startet på skisseblokken. Arbeidslederne på iVekst har både design- og byggkompetanse. De er også en av få bedrifter med en avansert CNC-maskin som kan frese inn både logo og buede former.
IngunnHos Ingunn Bakke og Erik Aasheim fikk vi jobbet frem form, diskutert materialer og laget prototyper. Vi trengte en kasse til smålister og en løsning som kunne vise våre paneler, kledningstyper og terrassebord.
UnderveisDet ble laget en rekke testversjoner og flere typer overflatebehandling. Kryssfiner har både styrke nok til å tåle røff bruk og den naturlige overflaten vi var på jakt etter. Beis eller malingAkkurat som når man skal pusse opp hjemme er valget mellom heldekkende eller transparente overflater krevende og viktig. Glansgraden har også mye å si for utrykket. Vi landet på et matt transparent utrykk i den samme beisen vi bruker på våre interiørpaneler, nemlig Askesort.LogoDet er mye presisjonsarbeid når alle elementene skal monteres. Arbeidstakerne har utført oppdraget med glans – og vi er stolte av resultatet vårt. iVekst har vist en enorm kapasitet og snart er en hel serie av utstillingsmoduler i tre ferdig!
LimingProdukttrappen vår har vi allerede levert ut 100 stykker av og flere er underveis.
Produkttrapp_1000Det smarte designet gjør at vi kan plassere produkter i alle tykkelser i stativene, og de er lette å ta frem hvis en kunde vil sammenligne eller finne materialkombinasjoner.MadsFor oss er det endel av vårt samfunnsansvar å støtte tilrettelagt arbeid (VTA), og hos iVekst har vi funnet en partner som har god kunnskap om tre. Du kan lese artikkelen Østlandposten skrev om oss her.
Fra ØPOg tenk; forrige uke nominerte de oss som finalist til iFokusprisen på Næringslivets Fabelaktige Fredag i Larvik gikk for første gang av stabelen fredag, 6. november i regi av iFokus AS.
FinalistGjennom samarbeidet med iVekst har vi virkelig fått brukt våre verdier. Det å være modige, ta ansvar og jobbe sammen virkeliggjør visjonen vår om å være beste valg for kunder, leverandører og ansatte.
Vi gleder oss til det videre samarbeidet!

iVekst produserer mange fine produkter som kan kjøpes i deres nettbutikk – spesielt Fjordmøbelserien i tre synes vi er kjempefin!Fjordmøbler

Skriv en kommentar

Last opp ett bilde i JPEG format